Sovdags

Nu ska ja lägga mig, ja blev sittandes framför tvn med ett program om plastikoperationer.. En kille som gjorde om sig totalt till en kvinna, bröstförstoring, fettsugning och sen gjorde om hela ansiktet, och sen de mer privata delarna hade han/hon redan fixat.. tur så slapp man se de :P Men de är rätt häftigt hur man kan forma om kroppen så, få en ny figur och ett helt nytt ansikte.

Älsk sover fortfarande...  med kläderna på, ja har väkt han två ggr redan och sagt att han ska ta av sig dom om han ska sova.. men han är nog för trött för han har bara sagt "mm" och sen börjat snarka lika fort :P Men ja låter han vara, huvudsaken han får sova.

I morn är de en föreläsning för föräldrarkursen, men ja har ingen aning om vart den är nånstans, så ja måste ringa i morn och kolla. Den håller på från halv fem till halv åtta.. hoppas dom tar många pauser så man kan upp och gå lite.

Annars i morn vet ja inte vad som händer, blir att plocka lite, har inte orkat de idag. Men ja får ta tag i de i morn eftersom mäklaren kommer på tisdag och tar kort på lägenheten, så de lär ju se fint ut.

Nä nu måste ja sova ! Börjar bli väldigt trött.. klockan är ju snart tolv så .. :) Vi hörs i morn ! puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0