Flytt

Vi ska ju flytta sista Juli, elr man kan väl säga att jag flyttar redan sista juni, pallar inte att stanna kvar här, ja måste hem. Vi åker den sista på sammankomst till sundsvall, men innan åker vi till Sandviken och lämnar alla våra grejer hos mamma och pappa. Ja tar även då med mig typ allt mitt som ja ska ha, även lite annat. Sen kommer ja vara i sandviken till ungefär den 20:de, sen åker ja hit igen och packar de sista och sticker sen igen den sista juli. Ska blir så skönt att flytta hem igen. Trodde aldrig ja skulle tycka det, när ja flyttade hit trodde ja att ja aldrig mer skulle komma tillbaka till Sandviken.. elr jo.. ja har ju alltid sagt att när ja får barn så ska ja flytta till Järbo, men inte trodde ja då att ja skulle få barn två år senare :P

Men då hade man ju ingenting, man kände bara att man måste bort därifrån, träffa nytt folk, inte för att ja va trött på mina vänner, men de kändes som om man inte kom nån vart där.. och hur mycke längre kom ja egentligen när ja flyttade hit ? Ja fick ett städjobb lixom :P Ja hade ju förväntat mig mer egentligen :P Men de har gått bra med det endån. Men de blev ju inte riktigt som man planerade. Ja trodde de skulle bli mycke resor och allt sånt där. Men de vart inte en enda utomlandsresa. Men ja blev gift istället med världens underbaraste man :)

Men nu längtar ja tillbaka nå så otroligt, de är väl mest för att nu har man stadgat sig, man är gift och barn är på väg, då vill man slå sig ner nånstans där man vet att man själv en gång har trivts. Ja vill vara nära min mamma när bebisen kommer, ja vet att ja kommer få mycke mera stöd av henne. Jag hade nog inte klarat av att bo så långt bort ifrån henne och ha en bebis..

Sen alla mina vänner som ja sagt tidigare, saknar dom så jätte mycke och längtar bara efter att få umgås med dom igen ! De kanske kommer bli lite jobbigt med bebisen, man kan inte göra allt som alla andra kan, men ja hoppas att de kommer funka iaf.

Vi har hittat en lägenhet nu, en trea, bostadsrätt, jätte billig. Om man köper den inågr de även 5000kr som hon har sparat till att renovera lägenheten för. Men.. den ligger inte i Sandviken, och inte i Järbo, utan i Forsbacka, och ja är så jätte osäker på Forsbacka, de ligger ju bra till, men endån.. De ligger nära vattnet också, och det är en bra lägenhet för oss, billig och vi slipper ta lån till den. Mamma och pappa ska få åka och kolla på den. Vi har redan ringt och sagt att vi är intresserade. Tror inte vi kommer komma undan nå billigare än så..  Så de är väldigt bra.

De va egentligen en tvåa, elr en två och en halva sa hon.. två rum och kök men sen fanns de ett litet rum som man kunde ha till kontor elr kanske om man får en bebis så är de jätte bra till det sa hon, och de passar ju oss perfekt ! Sen om de skulle vara så att man inte trivs.. ja då är de väl bara att flytta, eftersom man äger lägenheten så får man ju tillbaka pengarna, och eftersom vi ska rusta så kommer vi förmodlingen få mer pengar tillbaka :)

Så vi ska bara prata ihop de lite mer och sen bestämmer vi för oss hur vi ska göra :)

Idag har ja först varit på begravning, sen åkte jag och grannen Lisa till Hawaii och solade, jätte skönt, men de blåste lite småkallt emellan åt, men de gjorde ju inget. Satt där en stund och sen åkte vi till Donken och käkade ! Så nu är ja hemma och är proppmätt, är jätte trött också så ja tänkte ja skulle vila en liten stund. Ska upp till dom lite senare ikväll också !

Så ni får hade så bra och ha en trevlig lördagkväll. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0