Onsdag

Hej på er ! Har inte bloggat så mycke för ja har varit helt fast i en bok, den va verkligen hur bra som helst och alla borde läsa sen, man fastna direkt före den, den första meningen enda till slutet va riktigt spännande, den slår nog alla böcker ja läst, den hade inte de där tråkigt att den skulle förklara allt i minsta detalj, bara för att fylla ut boken med något typ, utan man satt på helspänn igenom hela boken. Sånt tycker ja om !
Utan ett ord heter den. Handlar om en flicka som vaknar på morgonen och alla är borta, hennes mamma pappa och lillebror finns inte nånstans, dom har inte lämnat någon lapp elr nåt, bara lämna allt. Hon kontaktar polisen och dom tar upp en utredning om vad som har hänt, men dom hittar ingenting, inga kopplingar, inget. Så efter ett år lägger dom ner fallet. 25 senare deltar hon i ett program om vad som hände, efter de dyker de bara upp mer och mer saker.

Sen får ni läsa resten själva ! :)

Igår va vi till BM också, ja hade tagit en lite senare tid för att älsk skulle kunna vara med. Han fick lyssna på hjärtljuden för första gången, och en massa sparkar fick han höra också :P Den lilla sparveln tycker inte om när man trycker på magen :P Hjärtljuden låg på 152 denna gången tror ja de va, lite längre än sist, men fortfarande över 150 :) Magen hade växt från 23 till 26 och ja hade gått upp 2 kilo, så totalt har ja nu gått upp 7kilo. Skönt att man kan säga att man gått upp 7 kilo utan att man mår dåligt av de :P 

Blodtrycket och allt de där va bra. Sa också att vi ska flytta i Juli. så vi ska ringa till Sandvikens mottagning och säga till att vi kommer ganska snart. Så att dom är förberedda. Hoppas dom är duktiga där.
Måste också vixa lite med papper som ja försökte fixa med här, men dom hade ingen aning om vad ja menade så ja får väl ta de i Sandviken då.


Ikväll ska älsk hjälpa ett par att flytta in deras soffa och sen blir vi bjuden på mat där. Jätte trevligt. Annars vad som händer idag vet ja inte, ja kanske åker ner t stranden och solar, men tråkigt att sola själv. har skickat iväg ett sms till en kompis, får se om hon svarar bara.

Nei nu ska ja sätta mig ute på balkongen och börja på en annan bok ja fått lånat, hoppas den är lika bra :)
puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0