Måndag igen

Och älsk har åkt till jobbet som vanligt och ja sitter här och har precis käkat frukost, lyssnar lite på musik och bara chillar. De är inte långt tills ja flyttar nu, ih ! va kuuul de ska blii !! Först flyttar ju ja hem till mammse och pappsen, sendan till Forsbacka. Elr mamma och pappa ska kolla på lägenheten på torsdag och se om de är något, hoppas ! Den har mycke potensial till att göras om.. Men.. man kan nog inte göra fööör mycke, för Forsbacka är inget poplulärt ställe att bo på, så om man gör om en lägenhet totalt så kanske man går minus och de hade ju inte varit speciellt kul.. lite vill man ju tjäna på att man gör om den.

De regnar idag, jätte tråkigt, ja som ville sitta på balkongen och sola och äta tårta, den blev faktiskt god fast den vart ful :P

Ser inte ut som om de kommer bli något finare väder heller :/
Så ja vet inte vad som kommer hända idag, sitta inne och kolla på tv och käka tårta !;P
Kommer inte hända nånting på tre dagar nu, inte fören på torsdag ska ja till frissan och fortsätta blondera mig och sen senare är de föräldrargrupp, ska se en förlossningsfilm !
Sen kanske Joel kommer, ja hoppas han kan komma ! Sen på fredag åker vi till syrran och blir där över helgen, hoppas dom inte ringer efter henne så hon ska jobba för ja vill ut till havet och sola och mysa ! :)

Vi ska även ta med Jermina dit, dom fundrar på att skaffa katt för dom har så mycke möss, och hon är expert på att jaga möss verkligen.. kommer inte med ekorrar och grejer ibland. I våran andra lägenhet kunde hon komma in med tre fyra möss varje natt och ligga och tugga på, inte roligt och höra de ljudet :P
Men vi får se, om hon trivs där nu så får hon kanske stanna, och om Antonio klarar av de eftersom han är allergisk.

Nej nu ska ja kolla lite på tv tror ja :)

Den här låten får mig verkligen på partyhumör !! Vill bara ut och dansa när ja hör den !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0