FREDAG !

Har nästan inte sovit något inatt, har haft jätte ont i magen, tillslut fick ja gå upp en stund och gå, sen när ja la mig igen så somnade om, jätte skönt, så ja har sovit fram till halv tolv idag, katten har försökt väckt mig tusen ggr med att stå neranför sängen och kolla sådär sött som bara katter kan, också har hon tooookjamat, så hon va inte så söt.

Idag har ja världens värk mellan benen, foglossning allså. De känns som nån har stuckit upp tusen knivar och rört om :P Kan inte lyfta benen elr nåt så de är skitjobbigt, men de är bara att stå ut, 11 veckor kvar !!

Igår va vi på föräldrargruppen, jätte trevligt faktiskt, många par var det, men vissa såg mindre intresserade ut än andra. Pratade om allt möjligt och hon visade hur de går till när bebisen föds genom att demostrera med en dock och ett beckene, helt otroligt hur de går till alltså, ja blir så farsinerad av allt.
De ja va mest orolig över va om vi inte skulle få träna andning och sånt, men de ska vi få göra, så de va en lättnad, hoppas inte de blir sista gången bara för då är inte vi där, då är vi i Sundsvall på sammankomst.
Sen nästa gång ska vi få se en förlossningsfilm, jätte spännande !

Ikväll ska vi nog åka till Älsks syster och man och hälsa på. Annars idag vet ja inte, ja kanske går och hälsar på en kompis på hasselbacken lite senare. Men nu ska ja se sista avsnittet av desperateeee !! :)
puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0