Värdelös !

ÅHH !! ja är så himla värdelös alltså !! Ja höll på göra en tårta tills älsk kommer hem, ja har varit sugen på de jätte länge så ja gjorde en idag eftersom vi  har lite halft bröllopsdag elr vad man kan säga, haha.

Började med att allt gick jätte bra, va så noga med allt och inget skulle få komma på sidorna så ja gick med papperstussar runt om tårtan för att inget skulle vara på sidorna.

Grejen va den att ja hade inget tårtfat att göra iordning den på, så ja kom på den smarta iden att ta fatet vårat jätte stora ljus står på, för de är helt platt.. Sen när ja är klar med allt så ska den in kylskåpet för att inte grädden ska smälta och allt de där.. vilket den redan hade börjat gjort.

Så in i frysen med den.. MEN.. Tror ni att de går att stänga dörren på kylskåpet nå elr !?!?!?!?!!? NÄÄÄÄÄÄÄÄ !!!!! ÅÅH vad förbannad man kan bli !!!!! Va sjutton tänkte ja inte på de för !?

Så började leta ännu mer efter ett fat att ställa den på, men alla va försmå. Så ja gick upp till grannen och frågade om ja fick låna ett fat om dom om dom hade, men dom hade inget, men en tårtspade fick ja låna, för de behövde ja om ja skulle kunna flytta tårtan över till nått annat.

Så när ja kom ner så fick ja helt enkelt ta våran skärbräda som vi har i lådan, trä dessutom så de lär ju bli god smak på tårtan sen...

Men tror ni att de gick bra att flytta över den elr !? NÄÄÄ !!! hela bottnen gick sönder och ja kletade ut allting !!

Så från att den såg ut så här

(okaj, inte jätte snygg, men de va första ggr ja gjorde den så :P )

Till att se ut så här (!!!!)


#¤%&/()=?=)(/&%¤%&/()= !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag ska aldrig mer göra en tårta !!


Kommentarer
Postat av: Mamma

men den tårtan blev ju jättefin ju. Trodde du hade sabbat den helt när du flyttade den men det hade du ju inte. Hoppas den smakade lika bra som den såg ut.

2010-06-06 @ 18:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0