Lugn dag

Hej igen. Har varit en ganska lugn dag idag, har inte gjort något, varit med på ett studium på eftermiddagen sen åkte vi och handla lite små saker.

Plockade in grejerna som vi hämtade igår också, vagnen och de.. Är så himla nöjd med vagnen, den är verkligen skitsnygg ! Står i vardagsrummet nu :D Har lagt i täcke och kundde och sånt också, haha. Men vi har visst glömt att köpa ett underlakan till den, så de får vi göra senare, vi har ju lite tid på oss :) Sen vet ja inte hur vi ska göra med kudden.. vi har två kuddar, en som är liten och ganska tjock, och en som är stor och platt. Men bäddsättet vi har köpt är för den lillakudden, och ja tror inte bebisen kan ligga på den för den är så väldigt stor, dom ska väl ha nästan ingen kudde alls.. typ en sån platt ?
Men vi har inget örngott till den som passar till täcket. Så vi får nog åka och köpa de också !

Sen så tog vi ju upp bärselen, och gissa vem som va på den först ? Inte va de då jag iaf, haha. Älsk slet upp de pakete de första han gjorde när han kom in och skulle testa och försökte länge för att få ihop de :P Och gissa vem som skulle börja bädda vagnen först ? Inte jag då heller, haha, han är så rolig min gubbe :P

Vi får se om ja kan blogga något i morgon då.. ja tror ja kommer kunna göra de, men sen på onsdag är nog internet borta.. Så då vet ni de om ni undrar vf ja inte har skrivit på ett tag.. de är inget som har hänt.. hoppas ja :P

Har jätte mycke sammandragningar i magen nu, blir alldeles hård. Men de är ju bara bra, då tränas de iaf :P
Men de är lite obehagligt när de spänner till så.

Nä nu ska ja börja göra mig iordning för sängen, älsk sover redan, han va trött när han kom hem idag.
Men hade så bra. puss på er !


Kommentarer
Postat av: Janina

När vincent föddes sa dom att kudde ska vara ca 4-5 cm tjock. Så vi gick till en barnaffär och frågade efter en kudde, så packade dom fram en som passade :)



Så kul att ni är nöjda med vagnen! :)



Kram

2010-06-14 @ 22:34:42
URL: http://janinajohansson.blogg.se/
Postat av: petra

okaj, då kaaanske de går med den lilla kudden då.. men den ser väldigt tjock ut för att vara till en nyfödd.. men tror den är runt 4-5cm tjock.

2010-06-14 @ 23:56:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0