Hemma

hejhej ! Nu är vi hemma igen ! sitter i sängen och har kollat upp lite räkningar som ja visst inte hade betalat, ja va helt säker på att ja hade gjort de.. så nu kommer dom stänga ner vårat internet i morn :(((

Sov till kvart i tolv, helt slut, märkte inte ens när älsk åkte till jobbet, ja som alltid vaknar då och sen ligger vaken typ en timme efter de.. Somnade så fort ja la huvve på kudden igår också.

Igår åkte vi runt en massa, åkte från syrran vid elva, åkte hem, bytte bil och åkte till Borås. Där åkte vi hem till Janina och  hennes man som vi skulle köpa vagnen av, och ja är jätte nöjd med den, längtar tills ja får gå ut och gå med den :D Fick också med en hoppgunga och ett sånt stöd för bebisen när man ska bada den, jätte bra, har tänk att köpa en sån faktiskt ! Sen åkte vi vidare till älsk syster för vi skulle få en spjälsäng av dom, och vi fick också två bärsjalar, sån som man har på magen, en som va helt ny som dom inte ens användt, där bebisen kan ligga både ner och sitta upp, och en som dom har användt men som va jätte fin också, sen fick vi två st babsitter som dom sa att dom skulle slänga, så vi tog båda två :) Sen nån kudde och sånt fick vi också.

Så nu har vi nog nästan allting, vaggan ska vi  hämta snart också. Så nu när ja kommer hem till mamma och pappa ska ja fixa iordning på rummet vi ska sova, fixa med spjälsäng och bädda och greja, haha.

Ska göra mig iordning nu och sen ner på torget och lämna in nya papper om sjukskrivningen. Orkar egentligen inte, har så ont så ja vill bara vara hemma och inte göra nåt, men de går fort, tar moppen också så ja slipper gå iaf så långt iaf :)

Men hade så bra så hörs vi. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0