--

Älsk tog tvätttid igårkväll och nu på morgonen till klockan halv tolv.. så ja ska ner nu och ta ut de sista från torkskåpet och vika ihop allt. Kom sen på att vi har massa tvätt kvar, men de orkar ja inte ta idag, de får ch fixa sen, mohaha.

Fick ju också reda på att vi har ett förråd ! Killen som vi hyr av sa att vi inte hade det, men sen kom en farbror på parkeringen och sa att de har stått tomt i sex år ! Så killen visste förmodligen inte om det ! Så igår bar Ch och Mikael ner en massa saker där, så skönt att få bort allt, vi har haft flytkartonger med saker i som vi inte har fått plats att ställa nånstans så de har stått i vardagsrummet och skräpat ! Så nu har ja också en tom garderob som kan fyllas med kläder ! Ska ner med lite mer saker sen som hinkar och skit och göra fint i den lilla hallen :)

Nu ska ja ta en ProVivashot. puss på er !

See you later !



föresten !
Är de någon som vet om boken "idag, Igår, Imorgon" är en bra bok ? handlar om tre skolflickor som blir bästa kompisar och blir blodssystrar, men senare splittras ! Ja vill gärna börja läsa den, men den är enoooormt tjock, så ja vill veta om den är bra först för ja har precis läst ut världens tråkigaste bok och vill ha nått roligt nu :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0