--

Hej på er !

Nu har jag vakat och druckit lite te och kollat runt lite på internet som vanligt :)

Ska kliva upp nu för Johanna kommer hit och ska hämta Sarscha redan idag ! :( Hon kunde inte på torsdag eftersom hon inte ha nån bil i veckan, men vad spelar de för roll om man lämnar iväg han två dar tidigare :)
Skönt att bli av med en katt bara !

Igår när vi kom hem och klev innanför dörren så STANK de kattpiss, aldrig känt sån strark lukt innan, luktade lite persika också, usch :P Men iaf så sprang ja runt och öppnade alla fönster så de vart jätte kallt här inne ! Men de försvann inte !!! och kunde inte hitta var det var nånstans dom hade pinkat heller !

Och de värsta ja vet är att ta hem folk  när de luktar äckligt i lägenheten ! Så.. bara därför har ja drömt en massa om detta inatt och har inte kunnat sovit nå bra alls.. Ja drömde att hon Johanna kom och de stank fortfarande jätte mycke. Älsk va hemma och tog emot Johanna, men typ va helt stressad för han sa att vi skulle åka och se KIZZ på en konsert ? och allt va bara uppochner, så när man vaknar och ligger och halvsover sådär, så kan man ju drömma hur mycke som helst, och då låg ja och drömde om hur ja skulle förklara det här för Johanna, varför de luktade så äckligt.. Åhh,, en massa drömde ja ! Ja får panik på mig själv !! haha

men nu när ja klev upp och gick ut i hallen så är all lukt borta. SOM TUR ÄR ! Men ja ska nog öppna och vändra iaf så de luktar lite fräschare !

Så nu kliver ja upp .. ska också plocka undan lite disk. puss på er !

See you later !


Sarscha som byter hem idag :( min fina pojk !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0