--

Hei.

Nu har mamma åkt hem, så nu är de tyst här igen.. förtuom ch som spelar då :)
Vi köpte ett Xbox 360 för någon dag sen.. man fick typ 80 spel, två gitarrer, mick och trummor för ett jätte billigt pris. Så tänkte nu eftersom älsk har jobbat så mycke så kan han få köpa det :)

Det är fortfarande jätte mycke snö ute.. ja vill att allt ska försvinna nu, bort bort bort !! Ja vill ha sommar, massa sol och värme, ingen kyla och dysterhet.
Vill ligga vid stranden och bara bränna.. MEN när väl sommaren kommer, kommer ja bara sitta inne och klaga på att de är föööör varmt, eftersom här blir de uppemot en 30grader ! OCH ja kommer inte få sola så  mycke heller, iaf inte magen :)

Som ni säkert redan har märkt, på sättet ja har skrivit, att ja är så dålig och illamåndet.. ja, de hela tyder ju självklart på att ja är gravid.. Jeeej !! Suprise !! haha. Men de ska faktiskt bli så roligt !
Till en början ville ja inte alls. Hade ju precis bestämmt att vi INTE skulle ha barn nu så här tidigt, Meeeen.. de ville sig nått helt annat, haha. Stog inne på toa och grät och skällde på ch när ja fick reda på det, haha.

Men direkt efter Ultraljudet som ja gjorde i vecka 10, så vart de så mycke bättre ! Så nu är vi bara jätte glada över att vi ska få en litet bebis :)

Känner mig dock inte alls som en mamma, ja är ju så pass ung än tycker jag, och borde egentligen ha väntat minst ett år till. Men men :) Är iaf i vecka 12+2 nu.. Så ja tänkte att ja kan väl skriva ut de då. De börjar ju bli "säkert" runt vecka 12, 13. Men egentligen är de ju inte säkert under hela graviditeten.

Nu går ja bara och väntar på att ja ska få en mage som de snart ska börja röra sig i ! Men den kommer ju inte fören om en månad typ, men ja vill verkligen ha NU :D verkar så jätte mysigt !

Till något annat.. ja försökte lägga in bilderna på kläderna ja köpte, men de gick inte, de är nåt fel på telefonen så de gick inte.. men tesar sen igen..

Nu ska ja äta en bit kexchocklad och försöka blir av med huvudvärken.. I morgon ska ja till barnmorskan klockan elva för fortsatt inskrivning, har redan varit där en gång. Jessica följer med mig, så snällt :)

Aja.. puss på er !

See you later !

Kommentarer
Postat av: Janina

Grattis! Har inte vågat fråga tidigare, men misstänkt att du vart gravid ;)

2010-02-09 @ 21:08:16
URL: http://janinajohansson.blogg.se/
Postat av: mamma

Väsnas jag så mycket?

2010-02-10 @ 21:52:54
Postat av: petra

ja, mamma, men all din städinga tjat om mat, haha, nej ja skoja bara, de gör du inte alls :)

2010-02-11 @ 13:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0