Synsam

Nu är ja hemkommen från torget, tog en fika med Tabita också igen. En stor kopp te och en chokladboll. Coffeehouse är dyrt !!

Synundersökningen gick... bra ? kan man säga de när man har dålig syn ? haha, men ja beställde iaf ett par nya glasögon, jätte snygga, stilrena och enkla, Max Mara som märke, ingen aning om vem/vad de är för märke, men de spelar inte mig någon roll alls :) Hittade ett par skit snygga briller som hade smala bågar och va jätte runda och stora, haha, så fräcka. Om man vågade skulle man ju haft sånna.. Men blickar skulle ja nog fått på mig !:P Synd att man ska vara så feg ibland.



Dessa beställde jag, gillade den blå färgen..... SKOJA !! Ja har inte köpte blåa briller om ni tror de !! haha. Dom är svarta dom ja har köpt. Ett par enkla bågar bara med en liten pärlrand på sidan.
De va dom första ja tog och tittade på när ja kom ut från rummet och skulle kolla runt lite, och fastnade direkt för dom ! Ser lite kontorsaktig ut ;)

Nu tänkte ja se på en film elr nått..är jätte trött efter att vart ute en stund bara !!

Btw.. hade sjukaste drömmen här om natten, ja tror inte ja har skrivit om den innnan, men om ja har de så får ni höra den en gång till :P

Iaf..

Ja va ju och kollade på när dom häftade ihop stolar och sydda stolskläderna till riketsalen häromdagen.. va där i några timmar.
Sen den natten ja sov så drömde ja om att ja hade jätte stor mage, och barnet sparkade jätte mycke och försökte komma ut så ja låg bara och skrek och sa att dom skulle göra något, så då tog dom tag i mitt skin på sidan av magen och drog ner de ännu längre ner på sidan och häftade ihop med sån häftpistol, så runt hela magen satt häftstift och ja bara skrev och man såg verkligen hur barnet togsparkade och försökte komma ut på sidorna av magen. Jätte läskigt var det !!
uh !!

Aja.. nu ska ja se film ! puss på er !:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0