--

Känner mig helt slut i kroppen.. har lite huvudvärk också. Kanske är för varmt. Ja vill inte göra något, inte träffa nån utan bara sitta inne.. Men de är ju de ja bara har gjort de senaste 1½ året. Ja kanske börjar bli schygg.
De är vt ikväll, men ja vet inte om ja går på de.. får se hur ja känner mig under dagen.

Ena våran katt har blivit sjuk.. Zäta. Han blev ju påkörd elr nåt för nått år sen så ansiktet är lite konstigt på honom, men han har aldrig visat att han mår dåligt på något sätt och df har dom inte tagit bort honom.

Men sist ja va hemma så hände nått jätte konstigt med han, han fick nått sort epelepsianfall och trilla av soffan, han ögon blev helt svart och han bara låg och skakade.. Sen efter de va han typ normal igen ? Men nu har han börjat som om han skulle haft något i halsen och måste spy. Han låg uppe på migg rum igårnatt och började så. Sen inatt har han legat så ute.. och grannen har också sagt att han har gjort så.. Jätte konstigt. Sen tror vi att han är döv också för han verkar inte reagera på något.

Men han är så go så man vill inte ta bort han.. Han väger över 5kilo och är helt underbar. När vi äter sitter han på en egen stol och bara kollar och nosar på oss.. Ibland sticker han upp huvudet genom armen och vill bara nosa.. Han hoppas aldrig upp elr sitter och skriker. Han bara sitter där helt fridfullt :)
Men de verkar som om de kanske är dags för honom att somna in.. Om han mår dåligt så kan man inte ha han kvar bara för att vi vill.. Stackars lilla Zäta :(


Idag åker morsan och farsan till syrran i Knäred. Dom ska hämta Rasmus som ska få åka lastbil ner med pappa hit, så spännande de måste vara för han.. Men han sa att mormor va gammal, haha.

Så Joel och jag blir ensam tills på söndag, får se vad vi hittar på. De är bara att komma och hälsa på om någon vill :P
Nu ska ja käka frukost. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0