35+1

Allt är så sjuk jobbigt just nu. Nästa barn planerar ja att ha på våren då de är svalt och skönt, inte iskallt och inte svinvarmt !
Kan inte sova på nätterna för ja sover så oroligt, ligger och halvsover och drömmer om lägenheter och allt, om vi kommer få den som vi vill ha elr inte, vilka mer ja skulle kunna söka på. Magen är tung och tyngre blir den för varje dag som går. Ja hatar att vakna på nätter för att behöva gå upp och kissa, vaknar alltid samma tid också. Sjukt att man kan vara så pinkis :P

Foglossningen har blivit lite bättre, ja tror de är för ja har rört mig lite mer, när ja va hemma i Järbo gick ja rätt mycke, blir många sittningar imellan åt men när ja är här hemma sitter ja hela dagarn och de är inte bra, då blir de bara värre, sen säger dom att när barnet fixerar huvudet så kan de blir lite lättare också, den har ju legat med huvudet neråt hela tiden men de har varit rörligt, men vem vet, de kanske har fixerat sig nu ? Kan de göra de en månad innan på en förstföderska ?

Det är olidligt varmt ute och ja har inga kläder. Har letat efter mammaleggings men hittar inga, nån som har tips på var de finns ? Förutom polarn o pyret där de är svindyrt ! Alla som ja har stryper åt magen så mycke så de är obekvämt och vill helst inte gå utan för ja har så bleka ben :P Tror ja börja samla på mig vatten för ja har blivit så pluffsig.. elr så är de för ja äter en massa hela tiden nu :P Ja har verkligen sug efter något hela tiden, spelar ingen roll om ja mår jätte illa för allt ja reda ätit, ja måste ha mer iaf. Och en massa gosaker äter ja, wienerbröd och sånt.. men oj så gott de är :D Men de är ju inte överdrivet mycke endån med sånt.

Skulle helst av allt bara vilja gå naken ute, men då skulle ja nog få fler blickar på mig än vad ja redan får ! Får massa blicka på mig nu och ja gillar de inte, när man handlar och är ute på stan.. elr som igår, de är ganska bra insyn in i våran lägenhet från gångsvägen utanför, och igår när vi satt och kollade på film så fick ja ställa mig upp för ja kan inte sitta allt för länge, och står upp och har dragit upp tröjan och står och vaggar lite fram och tillbaka, helt plötsligt när ja tittar ut genom fönstret står de tre stycken och bara glor rakt in, sen när dom ser att ja kollar på dom börjar dom gå igen, tycker sånt är lite obehagligt !

Aja.. nog om detta. Idag ska vi träffa Ringström och Grimswik, ska ut och käka ikväll på Harrys. Blir en lite hejdå middag typ. Men ska ha en liten hejdåfest sen också men massa fler folk !

Nej nu ska ja fråga älsk om vi kan åka ner på torget och köpa leggings. behöver verkligen !!!

35+1


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0