home alone

Älsk jobbar så ja är hemma själv hela dagen, han kommer inte komma hem fören sent heller. Han ska hämta firmabilen som vi ska ha upp till sandviken med all flytt och sen ska han fixa flyttkartonger, sen i morn kör allting igång.. elr ja.. när han kommer hem på kvällen för ja kan inte flytta alla tunga saker själv ! Ja ska packa ner glas och sånt. Får ta de ja kan sen får ja sitta i en fåtölj och peka och säga vad alla ska göra, härligt att vara gravid ibland :D

Sitter på blocket och letar skötbort och såg att ett sånt som vi har köpt tar dom 500kr för på blocket, begagnat då också.. vi köpte vårat, som är exakt likadant, för 50kr. haha. Så där gjorde man en bra affär !

Försöker bli av med moppen också, har hört med en kompis för han va visst intresserad men har inte hört av sig än, sen finns de en till som är intresserad som ja tror ska kolla på den i morn. Måste försöka få iväg den innan vi flyttar ! Sen ska ja sälja kattlekgrejen till en också. Försöka bli av med de mesta så har man inte så mycke att flytta. Fåtöljerna får nog följa med hem för de är ingen som svarar på dom, dom har legat ute på blocket länge nu så man börjar tappa hoppet om de lite. Men vi får lämna två st hos mamma och pappa så länge så har vi fyra i lägenheten, sex st är lite för mycke :P

Mamma och pappa kommer nån gång i veckan också, ska bli roligt ! Dom ska hjälpa till lite med flytten och sådär så vi slipper göra allt själv. Snällt som åker så långt för oss :)

Allt är lungt annars, har inte haft några förvärkar på nån dag nu, känns bra endån för ja har inte riktigt tid att ligga på BB och föda barn just nu :P Vill bli klar med flytt och allt sånt innan. Men de är ju som sagt lite mer än tre veckor kvar, och ja tror faktiskt inte ja kommer få för tidigt. Vill hinna klart med att köpa alla grejer och fixa och dona hemma innan den kommer. Måste handla madrasser och sånt som fattas.

På torsdag går ja sista dagen hos min BM, lite tråkigt eftersom man vill ju ha henne till slutet. Men hoppas ja får en lika bra hemma i Sandviken ! Men hon kommer då iaf göra en sammanställninga av hela min graviditet och sådär.

Nej nu ska ja nog sätta på en film och ta mitt andra glas med samarin.. måste vara mackorna ja äter som gör att ja får sånn halsbränna ! usch !

hade gott alla ! puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0