Vaggan

Nu har ja städat klart, de gick  ganska snabbt :P Men ja har inte orkat ta tag i de på hela dagen fören bara en stund sen. Vart sittandes framför tvn och såg på Junior som gick. Ni vet han Arnold svart-ochsenskajainteskrivahansefternamnförjaintekanstavadet- som blir gravid ?:P Lite rolig film.
Men sen efter de fick ja skärpa mig och börja städa, så nu är ja klar iaf. skönt.

Bebis ligger och trycker jätte mycke, för en liten stund sen drog den foten från typ naveln till nästan bak på ryggen på mig :P Jätte obehaglig känsla men samtidigt så underbar :D


Här är vaggan som bebis ska sova i.
 

Det blåa skulle ja vilja måla vitt, men eftersom de är älsks brors vagga och han har kämpat med att få fram orginalfärgen så ville han inte att vi skulle måla om den nå mer. Så den får vara blå. Gör ju inget om de blir en pojk då :) Nu ska den bara göras ren och sen ska den lackas för de är inte gjort. Sen är de bara bäddningen kvar.
Vet inte om ja ska ha samma mönster på täcket och kudden i vaggan som ja har i vagnen elr om ja ska köpa något nytt och ha i vaggan.. kanske är lite roliga :) Måste köpa lakan och sånt också som vi har glömt.

Brevid där står spjälsängen också ihopplockad. Får se om den blir ihopsatt när vi kommer till mamma och pappa. kanske att man kan ha den stå nere så man slipper springa upp och ner för att titta till bebisen när den sover.



Nu ska ja göra annat. puss på er !:)


Kommentarer
Postat av: Janina

Vilken gullig vagga!!^^

2010-07-24 @ 19:58:11
URL: http://janinajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0