Flytt

Nu är de inte många dagar kvar tills vi flyttar. Har grejat en massa så alla saker som står kvar i lägenheten står huller om buller, är jätte stökigt här. Min kusin och hans kompis sover här tills i morn också, trevligt med lite folk :)
Har packat ut de mesta av dom stora sakerna, nu är de typ matbord+stolar och fåtäöljerna som ska ut, sen är de lite små saker som ska ut ! Försökte göra så gott ja kunde igår, ja fick ihop de mesta av köksgrejerna och plocka ur skåpet lite, men ja orkade inte klart så de fick vara så, sen satt ja mest hela kvällen.
Natten blev dock jobbig pga att ja gjorde lite för mycke, har nästan inte sovit nånting för ja har haft så fruktansvärt ont och bebis ligger och trycker på sidorna nå enormt mycke !

Får se om mamma och pappa kommer hit.. pappa fick  åka in till sjukan idag igen.. sist åkte han ín när ja va hemma för högfeber och ont i magen, kom hem och hade fått penecillin bara och dom TRODDE det var urinvägsinfektion. Men nu hade han fått samma igen och åkte in idag. Så nu hoppas ja att dom kollar han odentligt så dom inte bara gissar på vad de är för något. Hatar läkare, kan inte göra nånting rätt ! Vad finns dom till för egentligen ? Man åker in och dom ställer en diagnos dom TROR de är och ger antibiotika.
De kostar väl aldeles för mycke för att verkligen ta reda på vad som är felet.

Idag blir de iaf torget en stund. Ska träffa en kompis som ja inte träffat på ett tag nu och fika lite, säga hejdå och sådär ! Måste också gå och köpa blutsaft för mitt är slut. De stog att de skulle räcka i fyra veckor.. tror de räckte i två.. fast ja tog så mycke som de står att man ska göra. Men ska köpa en stor flaska nu istället.

Nej nu måste ja dricka ett glas samarin känner ja.. åh va ja älskar detta !! puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0