uh

Svettas seriöst ihjäl ! hjälper ju inte att datan är skållhet också :P

kom precis ner ifrån grannarna, kollade på film och tjöta lite tills vi fick gå ner och ta resten av tvätten. Skönt att ha allt upptvättat nu, men de hinner väl bli skitigt innan vi flyttar !

Har varit helt slut idag. Åkte till apoteket och köpte något för hostan. Har fått en eländig torrhosta som även håller mig vaken om nätterna, så mycke sovandes blir de inte !

Inatt trodde ja att ja skulle dö. Fick världens förvärk som höll i sig en liten stund, men kändes som världens evighet, väckte älsk men ja tror inte han fattade så mycke för han bara gnydde lite, la handen på mig och sen somnade igen, han säger nu att han inte minns de ens.. haha, får se hur det blir om de nu sätter igång på natten, han kanske inte vaknar alls :P
Men han låg iaf med handen på mig resten av natten, så ja kände mig trygg iaf, men kunde inte somna om på ett bra tag för ja va rädd att de skulle komma mer. Ja är verkligen livrädd.
Har gått och tänk på de hela dagen idag också.
Sen när ja satt och kollade på tv så fick ja helt plötsligt en ångestattack från ingenstans, hatar när de händer, men denna släppte inte helt, den släppte från bröstet och armarna och sådär, men de fortsatte som ett bälte runt magen och ryggen. Visste inte var ja skulle ta vägen och fick ännu mer panik, gjorde bara ondare och ondare tills ja spydde tillslut. Sen ringde ja mamma och frågade vad ja skulle göra, men hon visste ju inte heller, är ju lite svårt för henne när hon är så långt borta. Men hon sa iaf att vi skulle ringa till rådgivningen och se vad dom sa, så älsk ringde och sa hur de var, och dom sa åt oss att ringa 112, dom va jätte snabba, dom var hos oss på kanske tre minuter efter att älsk hade lagt på luren. Dom måste ha varit häromkring elr nåt.

Men när dom kom så lugna det ner sig och dom sa att de är förvärkar ja har och att ja kanske kan vänta mig en bebis snart. Dom stannade kvar och pratade en liten stund och kollade så allt stog rätt till, dom ville också att vi skulle åka till MVC och kolla där så allt var bra, men vi skulle få åka till Östra då. Så ja sa att ja ville vänta och se eftersom de vart lite bättre, och sen efter de har ja bara varit lite småöm i magen, men inget farligt.

Berättade att ja va livrädd för förlossningen och dom tyckte att ja skulle prata med dom på MVC när ja kommer till sandviken. Så ja får nog göra det !

Ja måste lära mig att andas riktigt, för dom sa att när man får sån panik så blir de bara ännu värre, då motkämpar man det. Och ja visste ju inte alls vad som hände, trodde att de vart något fel. Hade ju tagit dom tabletterna för halsen, men dom trodde att de inte hade något med dom att göra utan att de bara va helt vanliga förvärkar.

Så nu är ja skiträdd, haha. Ja vill verkligen inte detta. Men som sagt, de är bättre att andas och följa med än att streta emot lixom.  Överväger att ta Epidural ännu mer nu också om de ska göra så fruktansvärt ont, och detta är bara förvärkarna.

Ja hoppas ja slipper gå över tiden också :)



Imorn blir de gbg med grannarna för att kolla lite grejer, ska bli trevligt :) Men nu är de iaf läggdags. Hade så gott allesammans. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0