Hemma

Nu är ja hemma i Stenungsund, blir här i ca 2 veckor, några dagar mer, sen blir de flytt på riktigt till Sandviken :) Har ställt upp oss på en lägenhet, nyrenoverad, hoppas verkligen vi får den ! Lite skillnad är de jämfört med här.. Här finns de inga lediga lägenheter typ.. i Sandviken finns de just nu 127lediga, haha, helt sjukt. Men då är de här Stenungsund också, sandviken är inget jämnfört med detta.

Men ska bli skönt att komma hem. Va och hälsade på en kompis igår som fick barn för en månad sen. Så otroligt söt ! Snodde henne på en gång och så fort ja fick henne somnade hon, haha. Tyvärr hann vi inte stanna så länge. Men de får bli fler ggr :)

Vad händer idag då ? Ingen aning. Älsk ringde precis och sa att han kommer hem om en liten stund, han fick sluta tidigare idag, så vi får försöka hitta på något då :) kul ! :D De blir att göra något ute iaf.. tyvärr är de ingen sol, bara moln :( Så typiskt, när ja åkte härifrån va de skit väder och när man kommer tillbaka är de skitväder. Jag som ville till hawaii !:)

men nu ska ja plocka undan här innan han kommer så de är fint :) puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0