Seriöst

Så känns de som ena min höft ska trilla av !!!! De gör så #¤%&/()(/&%¤#¤%&/()= ont att ja dör emellan åt ! Denna hostan som ja har gör inte saken ännu bättre, de verkligen hugger till varje gång ja hostar bara litegrann, och mellan benen ska vi inte tala om !

Väntar på att ja ska få svar från försäkringskassan om ja får några pengar elr inte, ja hoppas de för de behövs verkligen nu, de är så mycke som vi måste köpa som vi inte har hunnit med ännu !
Älsk hittade en papper ifrån dom idag som kom med nå andra papper som ja skulle skriva på, och där stog de att de lära vara inne hos försäkringskassan senast den 24maj.. men de är ju två månader sen.. om ja inte minns helt fel så fick ja mina pappar att skriva på för bara nån vecka sen.. inte två månader sen.. hoppas innerligt att de inte hade något med de här att göra !

Undrar också när skattepengarna kommer i augusti ! Dom är ju också ganska efterlängtade kan ja säga.

Fick en vaggan igår också, jätte söt.. Den är i träfärgad och blå... ja vill måla om den till vit.. iaf de som är blått vill ja måla om till vitt.. Men eftersom de är älsks brors vagga så kan vi inte göra de.. han har kämpat med att få fram orginalfärgen på den. Så jaja, den kommer ju inte användas sååå jätte länge, så om de blir en flicka så får hon faktiskt nöja sig med att de är blått där :P

Om ja orkar senare nån dag så tar ja kort på den. Har ingen energi till något.. svettas hela dagarna och sover typ. Dricker honingsvatten nästan hela tiden för att få bort hostan.. tror ni man blir mindre svettig av de ? Nej de blir man faktiskt inte !! haha.

I morn ska vi till svärföräldrarna för älsk ska göra klart allt som han håller på med där, är bara lite lister så de tar bara nån timme.. hoppas på att de är sol ute så ja kan sola medans, hade ju varit toppen !

Har också framkallat massa kort, dom kom idag, men eftersom vi har gjort adressändring till mamma och pappas andress så får vi inget hit mera.. bara massa reklam. Så ja har inte sett dom, men ja hoppas dom är fina iaf ! Vill rama in dom och sätta upp i nya lägenheten !:) Är lite kort som min kompis har knäppt på bebismagen, tyvärr hade ja inte jätte stor mage på kortena men de får duga, dom är fina iaf tycker ja :) Och sen lite andra kort från bröllopet.
Så nu är de bara att köpa lite olika ramar och rama in dom i :)


Nej nu måste ja nog sova.. elr försöka iaf.. får inte mycke sömn alls nu på nätterna.. Inatt va de några utanför fönstret med en bil och stog och prata hur länge som  helst.. sen när ja halvsov så drömde ja att dom hämtade grannen med ambulans ! har glömt och fråga om de var så, men i morse när ja träffade henne såg hon ut att må bra iaf :P

Vaknar alltid halv ett och halv fem av att ja är jätte kissnödig, men varje gång ligger ja tills de verkligen är panik, ja vill inte kliva upp för ja är så trött och tror varje gång att ja kan hålla mig, men sen när ja väl kliver upp så är ja så spänd över undemagen att ja knappt kan gå, och sen höfterna på de.. De tar lite tid att komma till toan då, haha. Sen vaknar ja hela tiden av att ja hostar och får sånna riktiga hostattacker och ligger och håller på dör av att de är så varmt.. elr så ligger älsk aaaaalldeles för nära mig, och han kan ja tala om.. är riiiiiiiktigt varm när han sover, olidligt varmt, också ligger han så ja nästan trillar ur sängen !
Elr så vaknar ja över att ja har så ont, och ja vrider mig väldigt mycke när ja sover, så varje gång ja ska göra de vaknar ja av alla smärtor.

Är ni avundsjuka !? haha. De är så hemskt men samtidigt så underbart. Nu är de bara tre veckor och två dagarn kvar tills bebis är beräknad. Sssssssnääällla kom tidigare !!

NEEE.. NU ska ja sova. Godnatt på er ! puss puss !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0