Städa

Älsk åkte precis iväg till sina föräldrar för att fortsätta jobba lite.. han har ju gjort om deras sovrum och satt in nya dörrar osv så nu är de bara lister som fattas som han ska dit och sätta upp.. Ja stannade hemma idag för de ser för gräsligt ut i lägenheten, så ja får städa idag.

I morn ska vi hämta släpvagnen, så de blir att packa hela veckan som kommer ! Älsk ska jobba tre elr fyra dagar så ja får försöka göra de mesta själv, men sen så kommer ju kanske mamma och pappa också och hjälper till. Sen på lördag far vi mot Sandviken :D

Får se inom dom närmaste dagarna om dom ringer från Sandvikenhus om lägenhterna, sista anmälningsdagen var i går, så hoppas hoppas hoppas så innerligt att vi får någon av dom ! Den borte på Sätralinjen verkar ganska så intressant eftersom de är nyrenoverat, men dock ligger den lite längre bort, iofs finns de lokalbussar som går precis utanför och typ hela tiden, men endån. Sen finns den andra nästan nere på torget, på Nya bruket. Är rätt så fräscha lägenheter där, men nå nyrenoverat är de inte, men brorsan bodde där runtomkring ett tag och han hade en ganska så fräsch lägenhet måste ja säga.. Inget sånt fult kök som vi har nu och som de finns i dom flesta orenoverade lägenheterna.. gula kökslucker.. usch !
Men ja hoppas rätt mycke på båda lägenheterna endån, spelar inte så stor roll vilken vi får eftersom båda är fräscha !

Annars så är allting ganska lungt, har inte haft några förvärkar på två dagar nu.. känns bra, men samtidigt vill ja ju att de ska sätta igång :) Men de bästa hade varit om de satte igång när vi  har kommit till Sandviken och har gjort iordning allt, för nu är inget iordning. Måste tvätta bebiskläder och sängklader till både vagga och vagn. Men ja tror ja tar de hemma hos mamma och pappa faktskt, om ja hinner :)

Nu ska ja sätta igång med städningen. Ni får hade så bra. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0