Tråkigt

Gör inget alls just nu.. har suttit vid datan och tryckt på samma saker hela tiden. Kan inte se avsnittena av the city heller för de visas inte i våran region elr nått.

Har tagit ett bad, först kallt och de va hur skönt som helst, sen börja ja frysa och hällde i massa varmvatten och började toksvettas + att ja raka benen, så ja va ju lika svettig när ja var klar som när ja satte mig där i så de va bara att göra om allt.. ur med varmvattnet och i med kallvattnet.. Förvånas om ja inte bli förkyld nu igen.

Och skoja inte att de är svårt att raka benen nu. Nästan så ja får ligga på rygg, hålla i mig i hantaget som sitter i väggen och upp med benet allt va ja kan rakt upp i luften. Vill inte ens veta hur de såg ut. haha. Men ja kan tala om att de är svååårt. Får nog bli älsks jobb på heltid snart :P

De är så stökigt här också, men ja orkar verkligen inte ta reda på allt ! Men ja måste kanske. Mamma och pappa kommer tyvärr inte hit så ja får försöka lite mer själv, sen fråga om någon kan hjälpa till lite med grovstädningen sen för den kommer ja absolut inte klara av själv. Och eftersom dom inte kommer så åker vi på lördag. Det var planerat att vi skulle stanna här några dagar t, när mamma och pappa endå är på semester. Men eftersom pappa blev sjuk nu så vart de inget, så då åker ja också på lördag med älsk. Hoppas vi hinner allt för på fredagkväll ska vi träffas gänget och grilla. Om inte annat får älsk fixa allt när han kommer tillbaka på söndag. Han ska jobba tre dagar nästa vecka så han får åka tillbaka + att han har firmabilen som han måste lämna tillbaka.

Aja.. Ja får väl göra nån nytta. puss på er !


Kommentarer
Postat av: Nanett

Jag kan hjälpa till med städningen, när vill du ha hjälp? Passar fredag? Kan ju hjälpa dig medans jerry jobbar...kram

2010-07-28 @ 13:13:47
Postat av: Petra

va snällt, de tackar ja gärna ja till :) Orkar du med ditt ben då ? Fredag passar jätte bra !:)

2010-07-28 @ 14:46:12
Postat av: Nanett

jodå de går bra, får bara se till att pausa in i mellan, men de behöver vi ju båda två så de blir ju bara bra :D Men då kommer jag på fredag :) De e klart man vill hjälpa dig, de e inte lätt att greja med en stor klump där fram ;)

2010-07-28 @ 15:36:22
Postat av: petra

haha ja iofs så behöver vi ju de :D De är bara att komma när du vill isfl ! Ska försöka få bort så mycke saker som möjligt !

Jätte snällt att du vill hjälpa till, det uppskattas :D

2010-07-28 @ 15:50:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0