--

Måste till lägenheten och fixa i veckan.. älsk kan ju inte åka dit så ofta på vardagarna eftersom han jobbar hela dagarna.. så de blir helger för han.. och denna helgen blev de ju inget eftersom vi var i Sundsvall... inte Strägnäs :)
Jag ska väl försöka mig på att måla klart sängen.. Sen måste de tapetseras, men de blir nog t helgen. Sen är de klart att flytta in.. äntligen ! De ska bli så spännande och se hur allt kommer att funka.. Kommer ju vara själv på dagarna med Robin.. Ja har ju alltid haft mamma som kunnat hjälpa mig lite. Men jag tror de kommer gå bra :) De är lite enklare att lämna han själv i ett rum för om ja står i köket så ser ja honom.. Här är de så stort plus fem katter och en stor hund.. så ja lämnar han helst inte själv utan uppsyn.
Är så taggad för vattengympan ! Kommer bli skit kul tror ja ! SKa ju gå med Malin också så de kommer göra de ännu roligare !

Iaf i helgen var det sammankomst. Jätte roligt ! Tyvärr bir de ju inte mycke till lyssna, men man är ju där iaf :) Sen träffade vi ju dom som vi låg brevid på BB. Dom är jätte trevliga att vara med.. så enkla.. Sen när man har något gemensamt så har man ju alltid något att prata om.. och vi känner samma folk också, iaf några !

Igår va ja in till Sandviken och träffa Malin.. blir alltför sällan man träffas fast man bor så nära.. och snart bort vi ännu närmre, så då får de bli ofta.. nästan grannar ju :) Men vi fikade på Marangoni iaf, och sen gick vi till Cajsas skafferi och köpte typ chokladklubbor som man ska lägga ner i varmmjölk så får man choklad med olika smaker på :) jätte mysigt ! Sen knäppte vi lite kort på Robin igen.. så de kommer väl upp så småningom :)

Nu ska han ha mat.. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0