Tack

Malin har vi att tacka för den nya designen :) tacktack !

Mysigt de är med söndagar.. elr ja med lördagar också. Men i morse låg vi i sängen en stund med Robin som också låg vaken. Han börjat le mer och mer och prata mer och mer, så himla roligt att se !

Igår var vi till Magneten och skulle kolla på en soffa, men tyckte inte alls dom hade några som föll oss i smaken, sen var dom inte mycke billigare. Alla soffer låg runt 10-12.000 och den som vi vill ha på Tigrens är en tusenlapp dyrare, så isfl blir de ju den. Men ja tror att den kommer bli aldeles för stor för våran lägenhet, men älsk säger att den får plats, så ja kanske får lyssna på han då :)

Sen åkte vi och kolla efter en bröstpump som har varit försenad jätte länge och den hade inte kommuit nu heller, så ska kolla om den finns i Sandviken, men de tror ja inte att den gör ! Men de är iaf en sån lite billigare som man kan pumpa ut litegrann i iaf.. Ja tänkte ha den tills ja börjar på vattengympan.. Man blir iofs inte borta så länge, men de kan ju vara bra utifall han blir hungrig medans ja är borta..För vattengympa måste ja börja med.. Gym får de nog blir lite senare endån.. Har fortfarande ont efter foglossningen.. Och de kan ja ha så länge ja ammar sa sjukgymnasten.. men hoppas inte !

Sen åkte vi till lägenheten och fixade lite, älsk och pappa slipade sovrummet och ja slipade lite på sängen. Den är snart klar och de kommer bli skit snyggt ! Funderar på om ja ska måla om spjälsängen vit också, men de är mycket jobb med det ! Sen kanske de blir för mycke vitt ?? Får se.. Kanske gör det !

Sen när vi skulle åka hem åkte vi och köpte thaimat vid Coop. Man fick riktigt mycke mat för pengarna iaf och en hel kassa med räkchips. Dom är verkligen aaaasgoda ! Jag tog friterad kyckling med sötsursås.. Tyvärr va de ingen höjdare, såsen smakade inte som den bruka + att de va klumpar i den som va lite små läskiga.. Kycklingen smakade nästan ingenting och dom va inte friterade riktigt, lite degiga.. Men riset va ju gott :P Men de som älsk tog, kyckling i jordnötssmör va riktigt gott, de blir de nästa gång för mig :) Och till det vart de Pretty Woman som gick på tv :) Just ja..
Ja missade ju Desperate i tisdags :(( Kommer missa de idag också :( skit..

Aja, puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0