shoppat

Hei ! Hoppas allt är bra med er !?

Själv sitter ja med världens goaste lille bebis i min famn som sover så sött, han sover med öppen mun.
Det måste verkligen vara världens bästa känsla detta.. Han är MITT barn ! Att få vara mamma är verkligen något speciellt. Att känna att de är MIG han vill vara hos och de är MIG han vill till när han är ledsen och hungrig.. Han kan inte vara utan MIG.. än så länge :) Men ord kan verkligen inte beskriva hur mycket ja älskar denna lilla varelse, kan bara säga att det är MYCKET !  <3

Dom senaste dagarna har vi varit och handlat lite till lägenheten, fick en massa saker på dollarstore bara för nån hundralapp, kändes som om de skulle gå på så mycke mer ! Och igår  var jag och mamma till valbo, jag skulle köpa sammankomstkläder till Robin. Det fick bli ett par bruna skitsnygga hängselbyxor och en brun kofta med lite mönster i. Kan knäppa kort på det sen. Jätte sött är det ! Och till det ska han ha en vit body med krage och fluga :)
Sedan vart de lite mer grejer, ja köpte två ammningslinnen, dom är verkligen skit bra att ha. Men måste faktiskt säga att linnet ja köpte på Ullared för 50kr är tio ggr bättre än dom på H&M. Dom på H&M måste man ha minituttar om man ska kunna ha (det går ett resårband rätt över tuttarna som trycker) Lite tråkigt men de får gå iaf. Sen vart de en kofta på rean med puffaxlar.

Sedan efter de åkte vi till Owes. Man har alltid åkt dit då inte Dollarstore elr Rusta funnits, och tyckt allt varit såååå billigt. Men man har blivit lite bortskämd, man gick och jämnförde med Dollarstore hela tiden :P Men de vart iaf en sån grej man sätter på toadörren där de står WC och sen två blommkruckor.

Idag ska vi iväg till Sandviken igen, men till lägenheten och greja. Vi var dit i förrgår och skulle riva tapeter och greja. Men tapeterna är sååå tunna att de går inte riva dom.. Man får tag i småflisor bara, så vi ska spakla över allt och tapetsera så istället.. Hoppas de blir bra ! Sedan ska ja packa in lite grejer i kök och sådär. Va lite dåligt för där ja ville ha tallrikarna fick dom inte plats, gick inte att stänga dörren riktigt, de tyckte ja inte om. Men dom fick stå så snällt i ett annat skåp istället.

Nej nu måste Amigo ut och gå. Jag och älsk tänkte ta en promenad med han idag innan vi åker. Nu ska gravidkilona plus lite till bort :D puss på er !


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni behöver verkligen inte ta bort den gammla tapeten, utan är de överlapps tapet asså en sån med skarv som sticker upp, ta bort den skarven bara och sen är de bara spakla. se bara till att slippa ner odentligt och även slippa lite på den gamla tapeten så den ruggas upp.... Lite tips bara :)

2010-10-02 @ 12:00:49
Postat av: Anonym

kram nanett

2010-10-02 @ 12:01:17
Postat av: Nanett

Ni behöver verkligen inte ta bort den gammla tapeten, räker att ta bort skarven och slippa på dom gamla tapeterna, och spacka skarvarna så är de bara hänga upp nya, ett tips bara KRAm Nanett

2010-10-02 @ 12:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0