-4grader

usch, de är ruggigt kallt ute nu, imorse va de -4 grader, hela min moppe va täckt av massa frost, oc handuken i luckan va jätte frusen eftersom den har varit blöt, så fick nästan inte ens loss den :P Vill inte att de ska vara så här kallt, ja hatar vintern, får så ont i hela kroppen och blir helt stel. Synd att man inte kan göra som björnarna och gå i ide ! Jag får ligga i ett het bad hela dagarna istället :) skönt det med.


Kom precis hem, har gått fort och bra på bageriet idag, men en kille trilla, och de såg ut att göra så ont !! Ja tror han gjorde illa handen elr nåt, såg ut som så ! De är farligt att gå där när man håller på och städar ochde är blöt, deg och vatten går inte ihop direkt. Har själv hållt på trilla ett x antal ggr. Otäckt.

Vi skulle säja våran soffa föresten, den svarta hörnsoffan som vi hade i gamla lägenheten, men vi har inte vetat vilken vi skulle sälja den till, men då la vi ut den på blocket, och de tog en timme sen fick vi den såld :D Så på fredag ska vi åka och lämna den, 3300 fick vi för den, kunde fått mer eftersom de är en jätte fin soffa som de knappt inte är några skavanker på alls, plus att den har kostar 12.000kr.


MJ konserten är inte den 30:de, utan den 28:de, så de blir att gå då istället ! ännu bättre ! Kollade på hur många platser de fanns kvar, och de va inte jätte många, på nån salong fanns de rätt många kvar, så hoppas de inte är het fullsatt, för ja får inte pengar fören den 25:de :/ Pengarna för soffan går tyvärr till räkningar :(

Aja, men ni får hade så bra !! puss på er !

See you later !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0