Knäred..

Ska strax åka till Knäred till käre sis ! Ch har inte kommit hem än men kommer om typ 20 minuter och då ska han bara duscha och sen så sticker vi :) Blir nog inget jobb på taket där den här helgen eftersom de skulle regna jätte mycke, men han lägger på mer pressäning iaf så de inte regnar in ! Kan ju va skönt för älsk att bara komma och hälsa på ibland också.. och att inte bara jobba varenda gång han ska åker bort till någon !

Idag har ja kännt mig jätte stressad, först jobbade vi sista dagen på bageriet, och när man lämnar över en städning så, så vill man ju att de ska vara i ett någorlunnda skick, så vi städade lite nogrannare och gjorde båda städskrubbarna jätte fina, min blev ju finaste iaf ;) Höhö. Torkade alla hyllor och skrapade bort gammal smuts som legat i hörn och sånt. Blev jätte fint :) Tyvärr så får man ju aldrig mer se de :(

Men men ja är inte jätte ledsen för de eftersom ja får mer till till att göra inget och ja kommer fortfarande tjäna typ samma pengar ;P Häärligt !
Men kommer ha massa dötid över så de kommer kanske bli tråkigt i längden.. ?

Aja.  nu ska ja inte skriva mer.. blir så tråkgt med bara massa text. Men kanske kommer lite bilder sen efter helgen, ska försöka knäppa lite :) puss på er !!!

See you later !

Kommentarer
Postat av: tjatiga morsan

inte behöver du ha tråkigt. det finns ju massor att göra.

2009-10-30 @ 23:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0