Godmorgon

Sitter hemma och njuter av en asgod frukost. varför har ja inte ätit sånt här innan !? De har ju funnits framför mig i nästan två år, och nu när de är tre dagar kvar på begeriet, DÅ börjar ja äta det.  åh .


Det är ett jätte grovtmörkt bröd, med två skivor tomater som ni ser, sen lite salt på de och sen en kopp te ! Jätte gott !:)


Men mitt te är inte de nyttigaste, haha, har ju mängder med socker i de ! men de är ju en bra början iaf ! Men kommer nog ta bort sockret helt, eftersom de gjorde ja förr när ja skulle sluta med socker och de funkade faktiskt hur bra som helst, men sen började ja med de igen för tet på bageriet är så äckligt utan. Elr så blir de att ja byter ut de till någon nyttig jouce kanske ?

Jag ska ju börja träna nu nästa vecka, hoppas ja på de blir ! Fick reda på att vi har ett GRATIS gym alldeles neranför oss i en annan trappuppgång bara ! Bra ! elr hur !? Vi tänkte köpte kort på sundahallen, 1000kr st för ett år elr nåt sånt, inte dyrt, men gratis är ju bättre, haha. Men sen vet man ju inte hur gymmet ser ut heller, de kanske är jätte slitet och de inte finns nåt för de ja behöver träna, elr ch ? Men vi får se :)

Har suttit och kollat lite på internet efter nyttig mat man kan göra. Ja tänkte ju köra på fruktdieten, men om ja ska göra den OCH träna, då kommer ja rasa i vikt, och de vill ja inte ! Pinnsmal vill ja inte bli. Ja vill vara smal med lagomt mycke muskler på kroppen :)

Ch säger att dom två första månaderna är jobbigast, så man får väl försöka hålla ut. Ska efter att ja har kommit igång lite, börja med vattengympa. Tror nog de blir bra för min rygg med. Det är ryggen ja måste börja träna först eftersom ja har sån fruktansvärt dålig hållning !

Önska oss lycka till och hoppas vi håller i oss i detta nu ! :D



;)


Kommentarer
Postat av: Malin

jag ska köpa simkort efter vi varit på aruba.

och mika ska köpa gymkort! ^^

2009-10-27 @ 10:54:29
URL: http://maljljfa
Postat av: petra

åh synd att vi inte kan gå tillsammans :(

2009-10-27 @ 11:25:24
Postat av: Malin

ja:(



men när ni har flyttat upp kan vi göra det!;)

2009-10-27 @ 11:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0