Godmorgon !

Hejhej ! Klev upp för en stundsen och fixa lite fika och sånt och sen väkte ja älsklingen så fikade vi ihop, kul när man kan göra så. Så skönt att kunna fika tillsammans utan att de ska vara massa grejer ivägen och trångt. Det här är så mycke bättre !


Va skönt de är att ha en man som får saker gjorda ! När man bodde hemma och hade börjat på något så vart de nästan alltid halvfärdigt, ( Inget illa menat mamma :P ) Ch är väldigt bra på att få allt gjort ganska så snabbt, han tycker inte om när man har börjat på en grej så och sen låter de va hur länge som helst, kan ju bero lite på att han har ett sånt jobb där allt måste vara gjort, och att han tycker om att greja ! :)

Ja vet inte riktigt vad ja ska göra. Han behöve inge hjälp med tapetseringen så ja har gått och plockat lite bara ! Vill kunna sätta upp hyllor, men de är ingen bra ide då vi inte vet riktigt än hur allt ska vara, då gör man ju bara onödiga hål i tapeten.


Mina cupcakes blev väldigt uppskattade iaf ! Jätte roligt ! Har bjudit Tabita, Simeon, Andreas & Jerry och dom tyckte dom va jätte goda ! Så nu måste jag göra mer :D Kanske med en annan färg på glasyren och strösslet, råkade ju ta samma färg på båda igår !
Men ja tycker verkligen ni ska prova och göra de för de är verkligen huur gott som helst ! Ja va lite skeptisk på philadelphian och potatismjölet, men de funkade galant ! Så prova !! :)
Ni får gärna säga t om ni gör de själva nångång om hur de blev ! :)

Höll på bli tokig i morse, ja skulle spela kent skivan Du & Jag Döden, men den är borta !!!! Jag kan inte hitta den ! Den ligger inte i fodralet och inte i något annat heller, så  ja måste köpa en ny :( Sen min B-sidor är borta också !! Fattar inte vart dom har tagit vägen !? Kan nån ha varit så dum och tagit dom !? :( Ge tillbaka !:(
Får köpa en ny sån också om ja inte hittar den, hoppas på att dom ligger i lägenheten ! Får lyssna på spotify så länge, men de är ju inte lika roligt som med egna skivor :(

Men nu är de bara två dagar kvar tills bijettsläppet, och de fattar 200kr !!! Måste låna av ch föräldrar ! Lära ta av dom pengarna till mat och läkaren igår !
Hoppas de löser sig !

Idag blir nog golvet klart också ! Är inte jätte mycke kvar att göra, men han lägger klart plattorna iaf, sen fogar han nog lite senare, han är ju dålig så han kan inte göra så mycke !

Nu måste ja greja lite ! Hade så bra !
See you later ! pusspuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0