KOLIK

Ni som har barn som har kolik.. Jag beundrar er verkligen hur ni orkar och står ut !! :)

Inatt var de första natten som Robin har krånglat. Han har inte alls velat sovit och har mest bara varit grinig. Vet inte varför. Han låter som han är hungrig men han fick rätt så mycket mat iaf, och när han fick det somnade han, men när ja skulle lägga ner han i sin säng så så vaknade han och var klarvaken igen. Började bli grinig igen och så har varit mellan 1 till typ halv 6, han har sovit kort stunder därimellan. Så lite trött är man nu.

Har äntligen fått han att sova nu, men han ville inte. Han somnar men vaknar så fort ja ska lägga ner han. Hoppas han sover en stund nu så ja kan få hinna vila lite också. Igår sov han nästan två timmar, wiho :)

Ringde även till BVC idag för han har massa små prickar på kroppen. Han har haft det ett tag men ja har inte tänk på att de kan vara något annat än dom här hormonprickarna som kommer från mig eftersom ja ammar. Men de här är inte sånna, de är typ lite som en röd prick med lite skorv i.
När ja va liten hade ja mycke problem med typ av nå eksem, så han kanske ha fått något efter mig.
Men hon va inte där idag iaf och fick inte tag på någon annan. Men i morn kommer hon tillbaka så jag ringer i morn igen. Han har ju haft lite feber också, förra veckan, vet inte om de kan ha varit något med det elr om de är något som kommer nu då eftersom han inte vill sova.. Elr så har han väl bara en sån natt att han inte ville sova.

Men nu ska ja vila lite iaf. Ja har 37.8 i temp, så lite feber är de ju, så feberfri är ja inte. Men ja hoppas den går ner så ja kan åka bort ikväll :) Ska gå och kolla nu :) puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0