1 VECKA

Oj nästan 1 vecka sedan ja bloggade nu. Men har inte haft nån lust elr tid.

Tony och Sofia har åkt hem så de är lite tomt här nu. Hoppas dom kommer tillbaka snart.

Vad har mer hänt sen ja skrev sist ?

Jo.. Dom som vi hamnade brevid på BB var här och hälsade på, stannade en natt. Jätte kul ! Har en massa filmer och bilder på dom små liven. Men vet inte om ja ska lägga ut på Melwin.. Vet inte om dom vill att jag gör det. Men en bild på Robin kan ni få se sen iaf :)
Men vi lagade god mat och tog en promenad och visade dom hur Sandviken såg ut, inte mycket att se så de blev en snabb prommis sedan hem och laga ännu mer god mat.

sen efter det har de inte hänt så mycke mer tror ja. Ja har börjat måla stolarna och bordet nu iaf. Stolarna är grundmålade likaså bordet, har även börjat med första lagret med den andra riktiga färgen på bordskivan. Men tror att älsk får göra stolarna för de är så mycke småpill med dom ! Jag är inte så bra på sånt där !

Robin gör framsteg. Han är så duktig ! Att man kan älska ett barn så innerligt mycke. Ibland kan ja inte somna på kvällnara för ja vill bara ta upp och gosa med han ! Han är verkligen det bästa vi har !
Finns inga ord som kan beskriva hur mycke vi tycker om honom och att han är våran är helt underbart !
Men iaf... :) Han har rullat från rygg till mage och från mage till rygg en gång också. Har försökt flera ggr med han för att få de på film, men han har inte velat.. Men de kommer väl så småningom igen. Han är väldigt duktig med händerna, han grabbar tag i det mesta och om ja håller i han medans ja äter så sträcker han sig efter det och vill också ha.
Upptäckt att han har en napp har han gjort också. Så fort han får nappen i munnen så är han där och tar ut den. Idag satt han och tog ut och in den hela tiden och skrattade medans. Så söt ! Han tog även ut den en bit från munnen och sen satte han tillbaka den i munnen. Man blir helt varm i kroppen när man ser att dom gör något nytt !

Längtar tills han kan ha stl 74 på kläder, han har såå mycke fina kläder i den storleken. Bla en typ av onepiece (stavning?) som han har fått av sin farmor, skit snygg !


Nu har även min bror Tony gjort en grej åt mig. Så ni får se såsmåning om vad det är för något. Men de blir inte fören om någon månad elr så :) Kommer blir skiiiiit snyggt !

Nej nu ska ja kolla runt lite. Men ja lovade ju en bild på älsklingen :)

Tänka sig att mitt lilla hjärta redan är 4månader !


Så här ligger han varje morgon när ja kommer och ska ta han :)


Våran skatt !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0