Det blir en lugn söndag

Ja, idag kommer de inte hända mycka, kanske att vi åker och lämnar tillbaka dom redan försenade filmer och sen att vi hyr någon ny ? Är lite små sugen på det. Bara att inte göra något. Mickael är här och ska göra lasagne till oss, så ja får väl städa upp i köket. Det är första gången han ska göra de och vi är hans försökskaniner, de är en arbetsuppgift i skolan som han fått. Får se om han lyckas med det då :)

Syrran och dom andra va tvugna att åka hem redan igår. Wille mådde inte alls bra och bara skrek hela tiden och slog sig för örat, dom trodde att han kanske hade fårr öroninflamatio, så igårkväll klockan nio åkte dom. Han skrek hela vägen hem ( 3 timmar ) men sen när han såg deras hus så blev han jätte glad igen, och när han kom in och fick sin filt så myste han med den jätte mycke och va jätte glad, sen somnade han på engång, så söt han är :) Han hade nog hemlängtan ! Han är inte alls van att  vara borta så, plus att han hade först följt med mig och ch på möteförtjänst sen på möte igen senare på dagen och sen åkte vi och kolla på brandbilarna på stationen. Så han hade varit med om mycke och de är han inte alls van med !

Men jätte roligt att dom kom iaf ! Vi åker ju dit på torsdag nästa vecka och ska hjälpa dom att lägga nytt tak. Så  vi blir där över helgen. Blir nog också roligt :)

Igår när vi va på brandstationen så testade vi på gymmet lite.. och de kändes faktiskt rätt skönt, sist ja va där och skulle springa på bandet orkade ja knappt något, men nu efter att ja har cyklat i över ett halvår nästan varje dag, så kändes de bättre, nu känner ja att ja verkligen vill börja igen !
Och älsklingen skulle testa och se hurmycke han kunde lyfta, vet inte vad de heter, men en sån man ligger på lygg och sen lyfter en stång uppochner:P, Förrut har han klarat 102kg, vet inte hur mycke han klarade nu, men de gick inte alls med 92kg iaf, den tappade han nästan på bröstet direkt, men de är ju 4årsen han gymmade också. Så de är ju inte så konstigt egentligen.

Skulle så gärna villja se bilder på han sen han  va sån biff.. alla säger att han va skit stor och hade en skit snygg kropp ! Som förra sommaren när ja och Tabita va på stranden så såg vi en ganska biff kille med snygg kropp, och hon sa att han hade varit större än så.. så han borde ha varit stor, haha. Synd att ja fick han när han fått ölkaggen, haha, nej ja skoja bara !


Så... vad kan ja mer säga.. ? Blev inget möte för mig idag iaf, ja är helt slut i huvudet, gårdagen va den mest jobbigaste dagen. Inte fysiskt utan psykiskt. Har inte vetat vad ja ska göra.. Men vad finns de att göra ? inte så mycke, man är fast lixom. Men en gång till så avslutar ja de här. Sagt de en gång förr, men denna gången är ja allvarlig. Man har sina upp och ned gångar. Man önskar man bara kunde hade bra hela tiden, men tyvärr.. de händer även dom bästa.

Ja vet att de är jätte tråkigt att sitta och läsa genom så här långa texter, men när ja väl skriver så vill ja skriva av mig allt. Ni behöver inte alls läsa något av de :)

men nu tycker ja iaf att ja skrivit av mig litegrann :) Vi hörs nog senare. Ska försöka slänga in någon bild sen vi va på brandstationen.

See you later ! pusspuss


Kommentarer
Postat av: Malin

so true, ALLA har sina upp och ned gångar.

ju mer man klarar av tillsammas ju starkare band får man :)

2009-09-06 @ 13:42:38
URL: http://coldestofcalendars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0