helg helg helg helg



Äntligen ! Nu är de helg ! Men tycker veckar har gått rätt bra, de är så skönt att ha moppen att åka till jobbet med, man blir så slut i hela kroppen när man cyklar, haha, iofs rätt bra med lite träning, men ja orkar endå så mycke mer, ja orkar jobba en hel vecka ! De tyckte ja va jätte jobbigt då ja cykla varje morgon, men nu känns de inte alls tung längre vilket är hur skönt som helst !!

Min syster och hennes kille och tre barn kommer hit om några timmar ! Ska bli så roligt att träffa dom igen ! Synd bara att de ska hända så mycke runtomkring dom, saker som inte alls är något bra !! De är verkligen skrämmande, kan nog inte skriva om de här i bloggen.

Ska bli kul att träffa Rasmus och Willepille igen :)) Och Wille har lärt sig att klättra på möbler och ställa sig upp själv, så gulligt, snart kan ha gå också :) De går så snabbt med allt ! Han är redan ett år ! Elr ja.. på torsdag nästa vecka fyller han ett år. Men ojojoj vad tiden går fort alltså ! Och rasmus hela tre år :)

Kanske att vi går en kväll och kollar på marelden !:) Ja har själv inte sett de förr så de skulle vara roligt, hoppas de fortfarande syns !

Nej nu ska ja se om diskmaskinen är klar, sen hänga lite tvätt och vika tvätt :)

Ni får ha en jätte trevlig eftermiddag så skriver ja nog senare ikväll :)

See you later ! pusspuss




Rasmus :)



William :)


Älsklingen & William :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0