En seg dag som vanlig

hemkommen från jobbet och har som vanligt inget att göra.. Iofs måste ja städa, men de orkar ja inte på engång efter att ja precis städat på jobbet. Jag ska laga mat senare också tills älsklingen kommer hem. Ungstekt falukorv och potatismos :) Mmmhhh, gottigt.

Kanske att de blir till lägenheten sen, blev inget igår heller, så får nog kanske åka dit idag om ch orkar. Vi ska byta ut spisen också. Vi fick en helt ny spis i bröllopspresent som inte har blivit använd ännu, så då byter vi ut den som står i lägenheten för den va så ful, också sätter vi in våran fina nya :)

längtar verkligen tills hela lägenheten blir klar så man kan börja packa här hemma och göra iordning. Packningen börjar nog inte fören om någon vecka ! Ojoj, va mycke de finns att göra egentligen, och då bor vi ganska litet nu endån, fatta att flytta ut från ett stort hus !! Som mamma och pappa, dom har en hus på typ 7 rum och kök !! DE skulle ta tid om något ! Sen städningen efter tar ju också tid ! Man vill ju inte att dom ska klaga !

Snart får ja en ny mobil och då loooovar ja att ja ska börja lägga in en massa nya bilder och inte bara massa gamla :D

Just ja, för någon dag sen köpte ja ju sånna luktpåsar som Stina-Lee berättade om. Och de är hur bra som helst ! Luktar jätte gott nu om kläderna :D




Har märkt att de är jätte många som har börjat läst.. de är faktiskt jätte roligt att läsa, ja började för ett tag sen jag också.. Tycker om dom som är verklighet, sånt som har hänt på riktigt. Om ja ska tipsa om några bra böcker blir de nog..

Pojken som kallades Det
Pojken som inte fanns (
uppföljare )
Pojken som överlevde (
uppföljare )
En blomma i Afrikas öken
Ökenblomman återvänder (
uppföljare )
14 år till salu
Anne Franks dagbok

Har läst alla förutom "14 år till salu" minst en gång, antingen på svenska elr engelska.

Efter att ja hade läst ut "14 år till salu" så åkte ja hem till mina svärföräldrar och fick två kassar med böcker som ja gick välja vilja ja ville ha, så ja fick med mig hem en hel kasse full :) Så just nu håller ja på att läsa "Varför deppar Gilbert Grabe?" Ni kanske har sett filmen Gilbert Grabe ?? Det är den med Jhonny Depp, och Leonardo Dicaprio spelar utväcklingsstörd. Sån bra film !! Sett den flera ggr så nu såg ja att boken fanns också så då måste ja ju läsa den :)  Vad dom andra va för några vet ja inte riktigt, inga böcker som är  jätte kända tror ja.. 
Så nu är de bara att sätta igång iaf :)

Såå. lite boktips och lite annat. Ni får ha de bra i detta uuunderbara vändret !!:)

See you later ! pusspuss 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0