Tappat blogglusten helt

Jag får sånna perioder där ja inte alls orkar blogga om något, och känner att ja bara vill lägga ner allt. Men de ska ja inte göra för ja vet att de kommer klia sen i fingrarna och ja vill ha en blogg iaf :) plus att ni skulle ju sakna mig aaaaldeles för mycke :D

Igår va vi till lägenheten och skulle sätta in våran spis, men vi  måste ta dit en elektriker såg vi, så den får stå där tills de blir gjort. Sen testade ja på att spakla lite och de gick inte alls, de ser så lätt ut men de va de inte alls, man ska kunna få en jämt lager överallt och inte för tunnt och inte för tjockt, ja gjorde antingen eller, haha. Sen tog ja bort lite av färgen på toagolvet som är så fulmt, men ja tror ja vricka handleden igår på jobbet när ja skulle slänga en astung sopåse ( en sån stor svart, inte en liten icakasse, haha ) Så de gjorde jätte ont i hela handen så då fick Mikael ta över så gick ja in i vardagsrummet och slipa lite, gjorde lika ont men fortsatte iaf :

Passade också på att tvätta lite i tvättstugan. Gillar att ha tvätt stuga sådär, två maskiner, en torktumlare, torkskåp, strykbräda och en mangel, jätte bra ! Slipper man ha en massa blöt tvätt hängades i hela lägenheten som vi har nu ! Plus att de är så mysigt att gå där nere och fixa lite. Gillar ljudet från tvättmaskinen och samtidigt att de är så tyst, också luktar de gott från tvättmedlet :) Love it !

Träffade också en av grannarna som va jätte trevlig. Men hon är nog väldigt odentlig med allt, för hon verka lite sån pippinett elr va man kallar de:P 


Har precis suttit och betalat försenade räkningar, hoppas de inte blir något problem. En skulle vart inne igår, och om de inte kom in skulle dom blahablaha:P Lät inge bra iaf :P Men får se hur de blir !

Mjaa.. ja ska snart åka och jobba igen,  ja har inte varit på Bilia ännu för ja lära göra räkningarna innan tolv ! Så ja sticker väl iväg om ett litet tag, kanske inte riktigt än.


Vad som händer mer idag vet ja inte, de blir nog bara att vara hemma t mötet. Laga mat tills älsk kommer hem !
Ugnstektfalukorv och makaroner som vanligt, haha. Men de är sååååå gott !! Jag är bÄST på det ;)


Nej nu orkar ja inte skriva längre, ska nog vila en timma innan ja åker. Men  hade gött allesammans !

See you later ! pusspuss


Kommentarer
Postat av: Malin

ni skulle ha bott i sandviken/järbo!

då skulle mika ha fixat elen! ;)



så där känner jag ibland åh. men jag ska ha bloggen kvar. folk blir så trötta när man byter namn hela tiden XP

2009-09-03 @ 16:37:14
URL: http://coldestofcalendars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0