MSN

Nu funkar den igen. Ja fick ta bort den helt från datan och ominstallera det. Så nu har ja nya msn, hatar den ! Tycker mer om den gamla :(


Har ni hört om föräldrarna som la gift i sina barns pasta så dom dog ? Helt sjukt ! Ja fattar inte hur man kan göra en sådan grej !? Dålig ställt !? HALLLÅ !? Bara för att man har dåligt ställt, ska man behöva döda sina älskade barn då ?? De är ju dom man gör allt för !? som man själv skulle kunna dö för !? Elr har ja fel ? 
Och pappan skyller på att hon övertalade honom ! Övertala en att döda barnen !? Har han inte heller något vett i hjärnan att han säger ifrån !? Ja hade blivit tokig om vi hade barn och ch kom fram till mig och sa att vi skulle döda barnen för vi inte hade några pengar !! IDIOTER !! 

Har ni sett "jakten på lycka" med Will Smith ? de är SÅ man ska göra. Han hade inte ens en lägenhet att bo i, inge mat, ingenting ! De va hans barn som fick honom att kämpa och dom klara sig båda två ! Dom fick sova inne på toaletter elr bo, om dom hade tur, en natt på sånt ställe för dom som inte har något hem !  uteliggare. Hans tjej hade lämnat honom för att han inte kunde få ihop till pengar. Inte dödade han sitt barn för dom hade ekonomiska kriser ? De har väl alla någon gång. Kanske inte så att man förlorar lägenhet elr hus, men de är inget skäl till att ta dö på sina barn!

:@


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0