Nuuuu såå !

Heeej !! Äntligen kan ja skriva lite, men ja är iofs stressad, men ja bestämde mig för att idag skulle de blir ett inlägg iaf, lär ju berätta hur de går med allt !

Som sagt är vi hela tiden i nya lägenheten, vi har i princip redan flyttat in, men från och med i morn är den iaf våran enligt kontraktet ! Elr våran och våran, de är ju killens vi hyr av men men ;P

Men vi är inte alls klara här ! Vi har rivit alla tapeter och ska snart iväg och köpa  nya, vi börjar med vardagsrummet och köket så länge så får sovrummet och hallen vara tills nästa lön. Golvet är också snart klart, vi har 51 plattor kvar att lägga.. och gissa vad.. vi har inte ens mer än 51 plattor !! Så de är precis, så ingen får gå sönder nu bara ! hoppas alla klarar sig !

Sen ska ja kolla på nya köksluckor, hur mycke dom kostar.. dom säger att de kostar nästan mer att spraymåla dom vi redan har än att köpa nya, och då köper man ju hellre nya, men de lär ju kosta de också ! Vi får se hur vi gör med det !

Mamma och pappa kommer hit inatt, kicki och macke kommer på torsdag er va hon nu sa !:) Så imorn blir de tapetsering ! Men ja fick inte ledigt så ja ska jobba t typ ett elr nåt ! Hoppas de blir en tidig dag !

Har varit jätte stressad i flera dagar nu, städat i båda lägenheterna och i morn kommer dom som ska köpa huset vi bor i, ska kolla på hur allt ser ut och sånt.. precis mitt upp i våran flytt också !


Usch.. ja har sån jätte huvudvärk och tandvärk så de finns inte, stackars mig :(
Va till tandläkaren igår och laga ett hål, dom sliter och drar så mycke så de gör jätte ont ! Men ska fråga nästa gång ja åker dit om dom kan kolla på den här tanden som ja har ont i, för den verkar de inte som om dom gör något åt den :/

Nej nu har ni fått en långt inlägg.. nu ska ja fortstätta fixa mig !!

See you later ! pusspuss på er !


Kommentarer
Postat av: Malin

Inflyttningsfest när det är klart?! ^^,

Vill så gärna åka ner och hälsa på!

Saknar dig mucho!



2009-09-30 @ 13:59:08
URL: http://coldestofcalendars.blogg.se/
Postat av: petra

ja självklart :D vi håller på och pratar lite omde, kanske att de blir i november !:) saknar dig meeeed :D

2009-09-30 @ 14:16:26
Postat av: Malin

men vi är borta till den 21november! just so you know!^^,

2009-09-30 @ 22:34:30
URL: http://coldestofcalendars.blogg.se/
Postat av: petra

jaha ! Ah, men vi får se när den blir då !:))

2009-10-01 @ 14:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0