Män som hatar kvinnor

En jätte bra film ju ! Hatar egentligen svenska filmer, men denna är sjutton bra ! Fast svenskar är ganska dåliga skådespelare, de låter så tillgjort... elr är de för man inte tänker på de när de är tex engelska ?
iaf en film att rekomendera till dom som inte redan sett den.. men känns som om ja va den sista :P

har inte alls hänt mycke idag, Jobbade, kom hem, såg film, jobbade, kom hem och käkade pizza igen !? INTE nyttigt. Men inte ofta man äter de heller så. Men har bestämt att efter bageriet så ska ja börja på vatten gympa.
Ja skulle inte kunna stå emot alla tårtor och allt gott som finns på bageriet, haha, så då känns de som de inte är någon ide att börja med de. Så typ i november ska ja försöka och komma igång :) Kanske att de blir lite gymm också ! ska verkligen ta tag i detta nu.

Ja vill egentligen inte gå ner i vikt.. ja vill bara ha muskler. allt är ju fett nu !!! haha, har inte en enda muskel på kroppen, bara massa slappt ! så dags att göra något åt de nu :P

I helgen är de kretssammankomst också.. ska bli roligt, har köpt en ny kavaj till de.. nu ska ja bara hitta på vad ja ska ha mer på mig, kanske en klänning :)


Nu ska ja fortsätta och se på filmen.. killarna sitter och kollar på den nu.. män som hatar kvinnor alltså !


See you later !  pusspuss

Kommentarer
Postat av: Malin

love the movie<3

2009-09-16 @ 21:19:36
URL: http://coldestofcalendars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0