mornmorn..

Klev precis upp, ska snart gå och duscha och sen gå till Rose-Marie !

Hela dagen igår vart jättestressad. Ch har haft jätte ont i magen i flera dagar nu och sprungit på toa 20ggr på en timme typ. Så han åkte till läkaren halv tre och dom klämde lite på magen och sa direkt att han skulle få åka in på akuten i kungälv, han kanske behövdes opereras om de va blindtarmen ! Så direkt in dit vart de. Ja hade precis hunnit göra klart Tankclean, men Bilia fick ja dra över på en jätte snabbis. Ska iaf städa mycke där idag !
Och mitt i all stress startade ja larmet på kontoret, dörren va öppen så ja trodde min chef satt där, men då börjar larmet pipa jättemycke, och sen går de så de stortjuter ! pinsamt !! Dom hade nog glömt att låsa bara !
Sen hade ja ingen telefon heller så ja kunde inte ringa nånstans ! panik över de också !

Men sen åkte vi iaf in till akuten och dom tog blodprovet och en massa saker, klämde ännu mer. Men sån tur var så va de inget allvarligt så vi fick åka hem ! Annars hade han fått sovit över där ! Han har en infektion i körtlarna som sitter i magen. Så han ska vila nu bara ! Och han sover fortfarande så de är bra !

Men man vart verkligen helt ställd när han sa att han va tvungen att åka in till akuten. Men så klart så tar man de säkra före de osäkra !

Men nu ska ja duscha och sen som sagt till Rose-Maria och fika lite sen sticker jag och jobbar. Ska förska vara på Bilia ett bra tag idag !

Mina kläder från H&M har kommit btw ! Byxerna va jätte fula så dom ska ja skicka tillbaka, men de andra va jätte bra ! hur sköna som helst !

Men nu får ni ha de så bra ! puss på er !

See you later !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0