--

Tjaoo.. har precis klivit upp. Tung att sova så här länge egentligen, när man är van vid att kliva upp sju. Vaknar med världens ångest över att de är så mörkt i hela lägenheten och att klockan är mycke, haha.

Men idag ska ja göra lite ärenden till banken och sen ska ja göra Tankclean, vi har ju alltid gjort den på tisdagar, men då har vi varit två.. men nu när vi inte har bageriet längre så ska jag göra den själv varje tisdag och torsdag ! Ska lägga ner lite mer tid där nu också så man får upp en bra standard, likaså på Bilia.

Annars vad som  händer idag vet ja inte.. möte går vi på torsdag så de blir inget ikväll. Ch kommer hem senare så ja är själv hemma till ungefär halv sju. Han skulle åka och byta däck och lampor på bilen hos svärföräldrarna efter jobbet.

Längtar verkligen efter pengarna från gitarren nu !! Måste beställa MJ biljetter. Har ju inte gjort de ännu !?!?
Läste en sida om de där om bion. Att man inte alls fick så de EGENTLIGEN var. Efter att ha gjort träningarna några ggr var han så slut i hela kroppen att han sa att han inte kunde längre, han va tvungen att vila, att stanna hemma en dag.. Men de fick han inte, dom skrev ut alla olika sorts medeciner som gjorde att han inte alls kunde koncentrera sig och han glömde bort sina sångtexten och steg, dom åkte också hem till honom och hämtade han och tvingade han att repetera, och dom andra runt omkring honom blev jätte orolig och sa att han inte kunde längre, att han behövde ett brake, men de fick han inte, dom pumpa i han ännu mer medicin istället. Det var tillochmed så illa att han inte ens kunde gå därifrån själv !
Dom fick också söva ner honom på nätterna för att han skulle kunna somna för att han hade sån otrolig värk.


Men dom som produserade allt detta va så inne på att få sina miljoner så dom struntade i hur MJ mådde, dom skulle ha pengarna och då fick han ställa upp. Och det var detta som tog hans liv !
Så vi ger praktiskttaget pengar till dom som dödade MJ ?

Så dom har bara satt ihop dom stunder där han ser ut att må bra, bara för att få tjäna sina miljoner på filmen. För ingen vill väl se en MJ som håller på att kolappsa ?

Därför blev ja lite osäker på om ja skulle se filmen elr inte ! De hela med filmen va ju att man skulle få se hans liv och hur allt va osv.. Men när man inte får se hur egentligen det var med honom, och när dom bara har gjort filmen för att få sina miljoner som dom inte fick för konserterna ?

Men jag ska se den iaf, ja kan inte hålla mig, och måste få se filmen själv för att se hur de är !:)

AJA ! Ni får hade så bra, ja ska börja göra mig iordning. puss på er !

See you later !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0