FY

Fy vad dåligt det har blivit med bloggning nu, men har inte orkar sen är Robin dålig igen, jätte förkyld så i två nättern har han nästan inte sovit nånting eftersom han inte kan andas med näsan typ och då kan han inte ha nappen i munnen och då blir han även arg. Men tillslut lyckasdes han somna en stund, han tog och sög på fingrarna sina istället, då kunde han andas samtidigt.
Så synd om honom. Han som alltid är så glad och skrattar så fort man kollar på honom. Nu kolla han på en med trött ögon som är tårfylla. Min bebis :( ♥
Hans prickar har även kommit tillbaka. Det blev rätt så bra med dom ett litet tag, men efter nån dag så blossade dom upp igen. Ska testa ikväll och smörja hela han med kortisonsalva, har bara tagit på några prickar nu för att se om det funkar, men de verkar inte hjälpa, så ska testa hela kroppen nu. Även näsdroppar får han, och usch vad han skriker när han får det :(

Skulle ha varit ut i tj idag men de vart inget eftersom Robin är dålig. Nästa helg ska vi åka till Malin, Jocke & Melwin. Ska bli roligt.. dom bor asfint !

Det är jätte många som har hört av sig om vagnen, dom säger att dom ska komma och kolla på den, men sen hör man inget mer från dom, dom vill att man skickar mer bilder och säger att dom är superintresserade. Tycker de är sån dålig stil.. Hör man av sig och säger att man är intresserad så får man väl banne mig komma och kolla  också. Höll tillochmed vagnen för en tjej i tre dagarn men hon hörde heller inte av sig. Man blir så besviken. Sen de här man att skicka sms ? Varför kan man bara inte ringa ? Tycker inte sms är speciellt seriöst. men men.

Nu ska jag hjälpa älsk och städa lite. Vi hörs.

puss på er !

♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0