GRINIG

har varit jätte grinig som två sista dagarna och älsk har fått tagit allt. Vet inte vad det har varit, först va ja jätte glad och allt var hur bra som helst, sen bara totalvände det och ja blir så sur och grinig som ja nog alrig har varit förr.. Va arg på älsk för han inte städade när det var så stökigt och han hade lovat att han skulle det, men han satt bara vid tv-spelet. Men han är ju faktiskt dålig och jobbar iaf. Så lite dåligt så här efteråt mår man !
Imorn ska han iväg på hockey med jobbet, dom fick inte tag i biljetter åt oss fruar så dom får gå själv. Lite synd eftersom det är Brynäs som spelar och de hade varit kul att få vara med och se vilka han jobbar med... det är inte alls för den dyra champangen chefen bjuder på..

Mamma och Rasmus kommer hit iaf. Rasmus har varit hos sin farmor nu i några dagar så ja har inte sett han sen i tisdags förra veckan. Han är så söt den lille killen.. så klok !
Ska ner på torget och hämta ut boken "somna utan gråt". Beställde den häromdagen från Bokia. Det är aldrig nå problem med Robin på kvällarna, har nästan aldrig varit heller, nån enstaka gång de har varit lite krångel med ammningen. Men iaf så ska den vara väldigt bra. Han sover så jätte dåligt på nätterna nu. Tror inte min mjölk räcker tillräkligt för att han ska kunna sova riktigt. Han vaknar kanske varannan timme och vill ha mat, runt fem som ja skrev om i tidigare inlägg, vaknar han och är jätte pigg. Själv ligger man brevid och inte kan sova eftersom han är vaken, man ligger sådär halft vaken bara. han vänder sig också till magen när han ligger i spjälsängen, men han tycker inte alls om det utan börjar oftats gnälla väldigt mycke när han lägger sig så. Så då tar ja upp han på en gång.

Men nu dom senaste nätterna har han sovit lite längre, nån timme i sträck. Ger han gröt lite senare än vanligt och det är kanske det som gör att han sover bättre. Borde ju vara det. Han verkar drömma ganska mycke. Ibland ligger han och skrattar lite smått. Det är inget sånt killas-i-magen-flin  utan han skrattar högt och sen blir han tyst, och ibland är det som han blir jätte rädd och nästan skriker i sömnen. Lite läskigt. Undrar vad dom drömmer om..

BTW ! Håll utkick i Annonsbladet på tisdag (tror jag) Han kommer nog vara med där elr så blir det nästa vecka på tisdag. Undrar hur bilden blir.. Tänk om den blir jätte stor, haha. Det är ju en ganska stor bild så :P

Neej, nu ska ja gå och kissa. Kissar på mig snart !! puss på er !






Foto: MalinRingström





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0