BLÅTT

Haha, mitt hår är blått !! Tror ja användt liiiiite för mycke silverschampoo :P Men som tur är går det bort.. och då blir det ännu mer silverschampoo i, hii.

Robins temp har gått ner, 38.5. Fortfarande för mycket men de är inte 39 iaf. Han är glad också vilket är skönt att se, han sitter i sin stol och gungar framochtillbaka och skrattar när man kollar på honom.
Hoppas inte febern går upp nå mer.

Idag blir det storstädning här hemma, älsks syster + man kommer i morgon och stannar en vecka, även hans andra syster + kille kommer. Vi ska käka lite färska räkor och dricka lite vin, liten myskväll :) Ska bli trevligt att dom kommer och hälsar på !

Just nu ligger det tvätt i heeeeela lägenheten,  på golven bord och stolar. Det är inte riktigt torrt ännu så ja kanske får boka en tvätttid igen.. de va ju lixom i förrgår ja tvätta, hoppas de inte blir lukt i det :S
Ska även kolla på ett vitrinskåp idag.. Vi har ju kollat länge efter ett, vill ju helst ha ett vitt, om ja orkar kanske ja målar om det ? haha, är inte ens klar med bordet och stolarna ännu så vi får se hur det blir med den saken :P

Mamma kommer hit och hjälper mig med Robin så får ja städa i fred lite. Så snällt att hon kan ställa upp.
Och ikväll blir det älsk som får lägga lillen, vattengympan börjar klockan 8 så ja är väl inte hemma fören strax efter nio, och då brukar han sova. Får se hur det går :)

Nej nu ska ja äta frukost, ja har massa choklad och cola framför mig, men jag har sagt att igår var det sista dagen ja käkar sånt, så idag blir det havregrynsgröt till frukost, tycker det är as äckligt egentligen, men ja har i lite apelsin och banan så funkar de faktiskt !

Hade gott alla. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0