BUSEBUS

Uh, är så trött så ja vet inte var ja ska ta vägen. Somnade på soffan en stund och de va såå skönt, tills älsk ringde och väkte både mig och Robin, åh, sånt kan ja bli så irriterad på ! :)

Har varit på BVC idag och sen vart de att käka på Göranssonarena med Frida, älsk och hans två jobbarkompisar. Har ätiti godare mat faktiskt.

Gick bra på BVC iaf, idag vägde han 9820 och är 73,5lång. Inte konstigt att han växer ur alla sina kläder. Nu Blir de att köpa kläder i stl80, 74 är tillochmed för litet elr för kort ! Vf ska dom bli så stor för :( 
Hon sa även att de får nog bli älsk som får natta honom härdanefter. Eftersom vi försöker ge honom vällig på kvällarna för han inte ska vara vaken så mycke på nätterna och bara ligga och små tutta varje timme. Men han vägrar ta det, han har tagit det en kväll, och då var det älsk som gav  honom de medans ja stog i dörröppningen och kolla på. Sen efter de vägrar han och då är det jag som gett honom. Så det kanske är så att han känner antagligen lukten av mig och inte vill ta vällingen för han vill ha tutten. Så vi får förska med det iaf :) Hoppas de funkar !

Ikväll blir det iaf djupvatten på badhuset, man ska visst ha nån väst på sig och sen träna bena, man får inte nå bottnen på 45 minuter :P Haha, kommer nog bli roligt.

Jaja, nu ska ja väl göra annat, ser ut som andra världskriget här. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0