ÅHH

Blir så äcklig less ! Jag har visst glömt att betala statoilräkningen sen förra månaden. Ja är heelt säker på att jag har betalat den, ja väntade med den och en till räkning i två dagar för de skulle komma in mer pengar på kontot. Sen nu hade ja fått en påminnelse på den räkningen, men ja har inte ens sett att de har varit en påminnelse utan bara att de är en vanlig räkning som ja får varje månad lixom. Sen ser ja nu när ja sitter och går igenom allt att de är en påminnelse och den skulle ha varit betald senast idag !! ÅHH !! Och vi ska till Knäred i helgen och behäver bensinkortet. Hoppas dom inte spärrar det. JAJA.. Får ta de senare.

Robin är förmodligen mjölkallergiker. Ger han mjölkfri välling och gröt nu så får vi se om hans prickar försvinner. Testade att ge han riktigt mjölk i lördags och söndagen var han jätte hängig med jätte mycke utslag och lös i magen, kom även på senare att han spydde också vilket han inte brukar göra nu mera. Igår  gav ja honom krädde och han kräktes flera ggr under dagen. Så ja.. de är nog mjölkallergi han har.
Blir till att sluta att amma helt då också, känns inte som de är värt att ja också ska sluta med allt sånt när ja ammas så pass lite, de blir ju max två ggr på en dag och då är de inte länge.. De är iofs på morgonen som han vill ha lite för han somna om igen, men de ska han väl kunna avvänja sig vid.

Imorgon åker vi som sagt till Knäred och gör klart taket hos syrran. Skönt att få de gjort så slipper man gå och tänka på det !

Jaja.. Älsk jobbar fortfarande så ja ska bara sitta och vänta på honom ikväll. Vi hörs och ha en bra helg alla. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0