Järbo

Älsk åkte hem till Stenungsund igår, så nu är ja ensam här utan han en vecka sen kommer han på riktigt.

Flytten blev mycke tyngre än vad ja trodde, de va lite jobbigt och lämna alla faktiskt, ja hade inte tänkt att de skulle bli det men så fort ja satte mig i bilen så bara sprutade tårarna ! Då ville ja inte flytta, ville stanna kvar !

Känns konstigt att vara tillbaka här utan att bara vara och hälsa på.. Nu bor vi här. Men de kommer nog bli bra. Ska kolla på en lägenhet idag, men dom säger att den inte är nå bra och att ja nog inte kommer vilja ha den, och de kan stämma för de området är inte så bra tydligen.. Men nu är vi ju här och kan leta tills vi hittar något vi gillar, nu behöver vi inte ta den första bästa som vi kollar på och de känns ganska skönt för ja vill ha en fin lägenhet som ja kan dona och greja i för där kommer vi bo de närmsta åren iaf och då vill ja inte ha som ett sånt kök vi har haft tills nu lixom.. Gula köksluckor måste vara de groteskaste som finns !

Nej nu ska ja gå och duscha och spola huvvet i kokhett vatten för ja är fortfarande svullen. Vet inte vad de är. Morsan säger att de blir man innan man ska föda barn, men här ska de inte födas nå barn än ! iaf inte på en vecka !:)

Hade så bra alla. puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0