Tripp

Snart blir de en tripp in till Sandviken med bror och hans tjej och älsk, kanske mamma :) Tonys tjej är så allergisk mot djuren så hon får ligga ute i husvagnen hela tiden, lite tråkigt !

Inatt trodde ja verkligen att de skulle hända något, men nejnej sån tur ska vi inte ha det ! Hade världens mensverk, och dom säger att de brukar börja med det. Så ja hoppades att de skulle hända något och bara därför kunde ja typ inte sova på hela natten. Men de gick över senare. Men oj så många ggr ja har sprungit på toa inatt, och har verkligen varit jääääätte kissnödig varje gång, gör jätte ont att gå, och då ska ja ner för trappan också.

Sen är ja jätte yr fortfarande, de vill inte försvinna, innan va de när ja la mig ner och vända på mig och sådär, men nu är de hela tiden, så fort ja rör huvudet lite så snurrar de.. är rätt läskigt och ja får ont i huvudet av det.

Imorn ska ja på kollen, tror inget kommer hända innan dess faktiskt. Men om dom säger att ja kan få bli igångsatt så tror ja nästan att ja går med på det. Det är de ja är mest rädd för, men ja klarar verkligen inte av de här längre, ja har för ont och de är bara problem hela tiden. Får se vad dom säger imorgon !

Dom ringde från försäkringskassan idag också. Jag har skickat in min egen sjukskrivning, dom 8dagarna, typ en månad efter att ja skickade in intygen från läkaren att ja är dålig, och de är dom stenhårda på att så får de inte vara, papprena måste komma in rätt. Men jag förklarade som de var att ja aldrig har varit sjukskriven så här länge och att ja inte visste om dom 8dagarna. Så hon sa att dom gör ett undantag nu då. Så den gick igenom !! :)) Verkligen hur bra som helst för vi behöver pengar nu !
Kändes lite tungt att inte ha något när vi får en bebis. Men de är inget vi behöver oroa oss för nu då :) Känns verkligen jätte skönt !

Nu ska ja ta ett glas samarain och sen göra mig iordning. Vi höra ! puss på er !


Kommentarer
Postat av: Janina

Det var mej en seg rackare i magen :) Kanske gör som Vincent, kommer 25 timmar innan igångsättning ;)



2010-08-30 @ 16:17:28
URL: http://fruganjohansson.proverb.se
Postat av: Nanett

Håll ut vännen, kan förstå att de känns otroligt frustrerande, de e ju 10dagars övertid nu...men får hoppas som janina skriver, att du slpper de....håll tummarna o be.

2010-08-30 @ 19:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0