--

Har inte jätte stor blogglust längre faktiskt, ja har inget att skriva om.. sen sitter ja på mamma och pappas dator och ja hatar verkligen hatar deras tagjentbord för de är segt och dåligt, går knappt skriva.. De har blivit något fel på våran data. Den laddar inte fast sladden sitter i som den ska och allt. De är väl dags för en ny snart iaf ! Den är ju rätt så sliten.

Idag har vi iaf varit till BM jag och mamma. Jätte trevlig va hon och ja är nöjd, kommer inte att träffa henne så jätte mycke tror ja om de går som de är planerat, bara en gång t isfl :) Men ja har planer på att föda på måndag. Japp, de ska ja göra, på måndag får de här vara över för ja orkar inge mer. På söndag kommer älsk hit och då kan de gärna få sätta igång :P

Har haft massa sammandragningar och sådär men absolut inga täta. Så de är nog ett tag kvars skulle ja tro.
Allt såg iaf bra ut hos BM, hjärtljuden låg på 133, så längre än vanligt men de sa hon bara va normalt nu när de är i slutet av gravidteten.. de blir väl inte lika mycke aktivitet där inne på den lille som har lite plats nu. Men trycka mamma i magen kan den göra iaf, och de är den bra på ! :)

Har grejat och sorterat bebis kläder idag som vi har fått och köpt, tvättat upp allt som ja ska hänga i mornbitti, sen ska ja bädda vaggan som ja har ställt upp, ska sätta dit lite spetstyg på den också bara så den ser lite gulligare ut, den är lite tråkig just nu. Har satt upp en liten skylt ovnför vaggan som de står "lycka" på, jätte gullig !
Har även försökt gjort lite mer mysigt i sovrummet, satt upp nya gardiner och lite sånt, så de känns lite hemtrevligt iaf :)

Imorn hoppas ja att vi får reda på om vi får lägenheten elr inte, de är en före oss i kön och ja hoppas iiiiinnerligt att den tackar nej för ja vill verkligen ha den lägenheten ! Ja har gjort upp så mycke planer för den !

Var och kollade på en lägenhet på västerled, dom har totalrenoverat utanpå, och de är skitsnyggt, så vi åkte dit ochkollade på en lägenhet.. gick in och vände nästan på en gång. De va så äckligt snuskigt där att man inte ens ville ta i något. Dom hade inte städat något alls, så kökslucker va helt bruna av all skit och toaletten va svart av all smuts. Sen balkongen låg jätte dumt till, man såg rakt in i grannens fönster. Hur roligt är det ?
Nej så den sa ja Nej till direkt. De va inte ens en fundering på det. Man ville bara ut därifrån !


Min pappa har blivit så roligt. Han säger att ja inte får sova uppe för ja kan ramla i trappen och något kan hända, ja får inte åka sena bussar (halvelva) för något kan hända. Som igår ringde ja hem när ja åkte från bion och frågade om mamma kunde komma upp och möta mig, men nej, de fick hon inte göra, de skulle HAN göra.. för nånting kunde ju hända på dom 300 meter som de är från busshållsplatsen till huset, haha. Så han stod där med ficklampa och vänta snällt på mig när ja kom :P Han är ju för söt !

Imorgon hoppas ja på att mina skattepengar kommer. Dom skulle komma mellan den 3-7 och den sjungde är på lördag så kan ju hoppas att dom kommer i morn ! Ja ska sova till tolv så slipper ja gå och vänta och kolla efter postbilen hela morgonen !

Nej, nu får de räcka ! Nu ska ja nog gå och sova ! Vi hörs ! Godnatt ! puss på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0