--

Sov till halv ett idag, jätte skönt faktiskt och de gör så att dagen går fortare.. för ja vill ha lördag, för på lördag ska vi ha kräftskiva här och de har ja längtat jätte mycke till !! Kräftor måste vara de godaste alltså ! Ja ska ha en egen förpackning har ja bestämmt !

Idag träffade jag Malin inne i Sandviken, gick till Marangoni och tog en fika. Äckligt varmt va de också, trodde ja skulle dö. Men de va jätte trevligt iaf ! :P Dom har köpt ett skitsnyggt bord med stolar som ja blev lite avis på, sjukt snyggt ! Vi har pratar om att köpa snarlika fast till vardagsrummet, så när vi åker till Stenungsund sen nån gång ska vi till Borås och köpa ett för där är dom jätte billigt tydligen :) Syrran har ett sånt vardagsrumsbord som vi vill ha. Hon har en skit snygg spegel som är lika också, som ja vill ha.. men den är så pass tung att den typ river ner väggen, haha.


Fikat på Marangoni !


Sen efter fikat gick vi till Kappahl, halva reapriset va de där och de blev ett par jeans och strumpor till Älsk och ett rosa linne till mig :) Sen vart de glass på Selmas :P


Älsk har börjat renovera trappan här hemma, han åkte iväg och köpte en slipsåg och lite sånna grejer, så nu blir trappan jätte fint ! Kommer se ut som en helt ny trappa, de gör verkligen stor skillnad att slipa ner den !




Bebis rör sig inte alls lika mycket nu mera, nästan så ja är lite orolig.. Är de så här i slutet av graviditeten att man bara känner ibland ? Ibland kan den få in en liten spark sen är de lungt jätte länge.. och så har de aldrig varit tidigare då den hållt på nästan konstant...

Imorn blir de iaf Sandviken igen för att handla lite tills på lördag, men mammsen. Ska också kolla på tyg till vaggan, ska göra den lite finare :)

Nej nu orkar ja inte skriva längre :) puss på er !

Jag och min älskade mamma :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0