Torsdag

Idag har de inte hänt mycke, älsklingen håller på i badrummet för fullt som vanligt med lillebrorsan, dom är inne på det sista nu så snart är de klart. Tycker så synd om honom, han fick en veckas semester av fyra, men då låg han mest sjuk hela den veckan och kunde iaf inte göra något, sen kom vi hit och då skulle ju han fixa mamma och pappas badrum. Och det håller han fortfarande på med, och på måndag börjar vi båda jobba igen, så han har verkligen varit duktig, väldigt mycke beröm ska han ha !

Vet inte riktigt vad som händer senare idag. Lite släkt kommer nog hit och grillar lite. Har inte blivit av tidigare pga av att alla legat sjuka, så får passa på nu innan vi åker hem iaf.

Var som sagt till Valbo igår med Jessika, hade ganska bråttom för hon fick reda på att hon skulle till Falun och åka sån enduro. Så vi fick snabba oss lite. Träffade också Johanna där som gick med oss en stund och som vi skjutsade hem.

Hittade de ja skulle ha och lite till. Köpte dom byxorna som lillebror har likadana, inge stuprör är de utan bara helt raka, ser egentligen helt vanliga ut, men ja älskar dom iaf ! :) Sen köpte ja två t-shirts, ja har fått fnatt i t-shirtar !! Köper nästan bara de nu tycker jag ! Men iaf en som va lite längre som tänkte halva rumpan, vilket ja tycker är rätt skönt, hatar sånna som man hela tiden får gå och dra ner för dom sätter sig ovanför magen:P Sen köpte ja nästan ett till likadant fast de va spätts och genomskinligt i bak i ryggen, rätt fint !

Va ju också in för nästan en vecka sen med Andreas och handla, då ja köpte en huvtröja som har blivit min bästa vän ! Va på väg att köpa en till fast en som var vit med en gult tryck i baki ryggen. Köpte också ett par skor och lite smink:)




Nu måste min mamma låna datorn. Men ni får ha de så bra så skriver ja mer senare ikväll kanske.

See you later. pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0